AltcoinsKrypto News

Prominente anklageskrifter afkræfter påstande i forbindelse med Dogecoin-søgsmål

Prominente anklages i Dogecoin-retssag

Den igangværende retssag om Dogecoins, hvor Tesla-chef Elon Musk er anklaget for markedsmanipulation, bliver stadig mere kompleks. Adskillige kendte og højtstående personer er involveret i den 258 milliarder dollars retssag, da de har markedsført den populære memecoin og modtaget betaling uden at offentliggøre det.

Det er nu også kommet frem, at Tesla har dannet et team, der overvåger sociale medier for negative udtalelser om virksomheden og Musk. Ifølge tidligere Tesla-ansatte bliver der lagt alvorligt pres på dem, der offentliggør sådanne udtalelser, og de bliver tvunget til at fjerne dem.

På den anden side er finansielle influencers og kendisser blevet ansat til udelukkende at dele positive indhold om Musk og DOGE. Udover de anklagede influencers nævnes der også nogle Twitter-konti i retsdokumenterne, herunder Dogecoin-skaber Billy Markus’ konto, der optræder under pseudonymet “Shibetoshi Nakamoto”, og kontoen for Dogecoin-udvikleren “Mishaboar”.

Andre konti, der er involveret i den 258 milliarder dollars klage, er DogeDesigner (@cb_doge), Chairman (@WSBChairman), Sir Doge of the Coin (@dogeofficialceo), MyDogeTip (@MyDogeTip), The Under Doge (@TheUnderDoge3), MyDoge Wallet (@MyDogeOfficial) og Alex (@MyDogeCTO).

Kendisser tilbageviser påstande i forbindelse med Dogecoin-klagen

Som reaktion på anklagerne gjorde Markus det klart, at han ikke er ansat af Elon Musk, modsat de rygter, der cirkulerer. Han har heller aldrig udtalt sig negativt om Dogecoin, som han var væsentligt involveret i at skabe. Han fortsatte ved at sætte spørgsmålstegn ved lovligheden af påstandene og bemærkede:

“Jeg troede, det var ulovligt at fremkomme med falske udtalelser; er det ikke mened? Uanset hvad, forstår jeg mig ikke på jura.”

Top  SEC konto hacket på grund af manglende to-faktor-autentifikation, udløser forvirring om Bitcoin ETF

Mishaboar forsøgte også at rydde op og afklare sit samarbejde med Musk ved at forklare, at det er helt fremmed for ham at være en af Elons “fanboys”. Han understregede, at han aldrig har modtaget reklameindtægter fra X-appen og heller ikke forventer at være berettiget til det i nær fremtid. Derudover gjorde Mishaboar det klart, at han ikke har modtaget betaling for sponsorede indlæg relateret til Dogecoin.

Mens begge har udtalt sig om deres forhold til Musk, fastholder Richard L., der indledte samtalen med Markus, stadig, at alle de anklagede skal bevise, at anklagerne er falske.

Inden retssagen eskalerede så meget, havde Musk anmodet om, at søgsmålet blev afvist, med den begrundelse, at der var tale om procesforvanskning. Hans advokathold har indgivet en begæring om afvisning af sagsanlægget ved en føderal domstol i New York og betegnet søgsmålet som “misbrugende og aggressiv retstaktik” fra modpartens advokater.

Én af disse advokater, Evan Spencer, har på sin side sagsøgt Musks advokater for at konstant chikanere ham. Det er usandsynligt, at søgsmålet bliver afvist, da sagen bliver mere og mere omfattende og nye aspekter tilføjes løbende.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button