AltcoinsKrypto News

Prosecutors Seeks to Restrict Mention of AI Startup Anthropic in Bankman-Fried Trial

Prosecutors ønsker at forhindre, at Sam Bankman-Fried nævner AI-startuppen Anthropic under retssagen.

Denne reaktion kommer som følge af medieoplysninger om, at Anthropic har sikret milliarder i investeringer fra Google kort tid efter at have annonceret en tilsvarende investering fra Amazon.

Nyheden har genereret optimisme blandt FTX-kreditorer, som forventer en betydelig økonomisk opsving på grund af Bankman-Frieds investering i Anthropic.

Dog har anklagerne til hensigt at begrænse enhver diskussion af Anthropic under retssagen.

På lørdag aften fremsatte letanklager Thane Rehn en anmodning, hvor han opfordrede dommer Lewis Kaplan til at forbyde Bankman-Fried at bringe emnet op.

I anmodningen refererede Rehn til en tidligere afgørelse af dommer Kaplan, hvor det stod, at hensigten om at tilbagebetale misapproprierede midler er juridisk irrelevant.

Rehn argumenterede for, at enhver bevisførelse i forbindelse med Anthropic ville være uvæsentlig og potentielt føre til unfair fordomme, forvirring, vildledning af juryen og spild af tid.

Ydermere fremhævede Rehn den spekulative karakter af venturekapitalinvesteringer og henviste til eksemplet med FTXs egen værdiansættelsesfluktuationer.

Trods at have rejst betydelige ventureinvesteringer til værdier på ca. 18 milliarder dollars i 2021 og 32 milliarder dollars i 2022 vurderes FTX-aktier i øjeblikket som værdiløse.

Indtil videre har forsvaret ikke svaret på anmodningen. Retssagen forventes at genoptage tirsdag med afhøringen af Gary Wang, medstifter af Alameda Research og FTX, og potentielt den første vidneforklaring fra Caroline Ellison, tidligere administrerende direktør for Alameda Research.

Wang vidner mod Bankman-Fried

Sidste uge vidnede Wang i retten og erkendte, at både han og tidligere FTX-chef Sam Bankman-Fried havde begået bedrageri med hensyn til pengeoverførsler.

Han fortalte juryen, at han og Bankman-Fried engagerede sig i økonomisk kriminalitet og bedrageriske praksisser, der ultimativt førte til kollapset af kryptohandelsplatformen.

Top  Inflationsbekymringer sender Bitcoin over en vigtig milepæl: Aktuelle nyheder og opdateringer i Bitcoin-Newsbloggen

Som teknisk direktør hos FTX og medejer af Alameda Research, et kryptovaluta-hedgefond grundlagt af Wang og Bankman-Fried i 2017, indrømmede Wang at have begået bedrageri vedrørende pengeoverførsler, værdipapirer og råvarer.

Han afslørede, at duoen ulovligt hævede en svimlende sum af 8 milliarder dollars fra FTX-fonde gennem Alameda Research. Wang hævdede yderligere, at Bankman-Fried dirigerede disse ulovlige handlinger.

Derudover bekræftede han, at både han og Bankman-Fried havde tilladt Alameda Research at hæve midler fra FTX uden begrænsninger samtidig med at de bevidst vildledte offentligheden.

“Vi tillod Alameda at hæve ubegrænsede midler,” sagde han og tilføjede, at hedgefonden kunne opretholde negative saldi og ubegrænsede åbne positioner, da den kode, der styrede dens drift, var designet til at yde en kreditlinje på i alt 65 milliarder dollars.

Tidligere under retssagen vidnede Adam Yedidia, en softwareudvikler, der havde arbejdet for FTX, om, at han forlod virksomheden i november, da han opdagede, at Alameda havde brugt investorfonde til at betale kreditorer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button