Krypto News

PYUSD: Erfolgreicher Start des PayPal-Coin und rasantes Wachstum – Was erwartet uns als nächstes?

PayPal-Coin – En stabilitet i den volatilitetsfyldte verden af krypto

Kryptomarkedet er kendt for sin volatilitet, hvor priserne på kryptokurver kan svinge voldsomt på kort tid. Dette har gjort det vanskeligt at bruge kryptovalutaer som et pålideligt betalingsmiddel. For at imødegå dette problem er stablecoins blevet introduceret, hvor værdien er knyttet til en fiat-valuta som f.eks. den amerikanske dollar. En af de mest populære stablecoins er USDT, der er knyttet til dollar og har en markedsandel på over 117 milliarder USD.

PayPal har lanceret deres egen stablecoin, PYUSD, der har vist sig at være en succes siden sin lancering i 2023. Denne stablecoin er knyttet til den amerikanske dollar og giver PayPal’s 416 millioner brugere mulighed for at overføre penge hurtigt og omkostningseffektivt i over 160 lande. En væsentlig ændring blev indført, da PYUSD blev kompatibel med Solana blockchain, hvilket øgede dens vækst betydeligt.

Solana – Værktøjet til fremtidig succes

Efter at PYUSD blev kompatibel med Solana blockchain, steg volumenet af denne stablecoin markant og nærmer sig nu en milliard USD. Denne kompatibilitet har åbnet dørene for højere årlige afkast på platforme som Kamino og Drift, hvilket har øget interessen for denne stablecoin betydeligt. PYUSD ligner Terra, en tidligere stabilcoin, der mistede sin værdi på grund af manglende sikkerhed. Men med en 1:1 dækning med den amerikanske dollar har PYUSD en solid værdiunderstøttelse.

Base Dawgz – Fremtidens Meme-Coin

Base Dawgz, en Meme-Coin, har haft en vellykket presale med et indsamlet volumen på ca. 3 millioner USD. Dette projekt, der er baseret på Share-to-Earn-konceptet, har tiltrukket stor opmærksomhed i kryptosfæren. Med prisen på $DAWGZ-tokenet forventes at stige betydeligt i de kommende dage, hvilket gør det til et attraktivt køb for enhver potentiel investor. Projektets købsproces er enkel og kan udføres på deres hjemmeside ved hjælp af et kompatibelt wallet.

Top  Bitcoin-Kurs: Bullrun in Sicht - Stehen die Fundamentals auf grün?

Samlet set indikerer den stigende succes for stablecoins som PYUSD og spændende projekter som Base Dawgz et nyt kapitel i krypto-verdenen, hvor innovation og værdibaserede investeringer spiller en central rolle.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button