Krypto NewsRegulierung

Ramaswamy søger input og ønsker at udfylde huller i sin kryptopolitik

Input einholen und Lücken schließen

Under Messari Mainnet-arrangementet i New York drøftede den republikanske præsidentkandidat Ramaswamy sine planer om at implementere en “omfattende ramme for kryptopolitik”, hvis han bliver valgt til landets højeste embede. I øjeblikket siger Ramaswamy, at færdiggørelsen af denne ramme er ca. 75%.

En af højdepunkterne i Ramaswamys tilgang er den aktive inddragelse af kryptosamfundet. Han og hans team søger aktivt input fra samfundet for at udfylde eventuelle huller, som andre kandidater, politikere og reguleringsmyndigheder muligvis har overset, og opfordrer til indsendelse af seriøse og gennemtænkte forslag.

En ny perspektiv på regulering

Ramaswamy antydede sin hensigt om at reformere den føderale bureaukrati betydeligt, hvis han blev valgt. Han udtrykte bekymring over myndigheder som den amerikanske centralbank og SEC og foreslog at reducere afskedigelser med op til to tredjedele. Ifølge Ramaswamy er en del af problemet, at personer, der er uegnede til deres stilling, kan påtage sig indflydelsesrige roller.

Kritik af nuværende reguleringsmetoder

Ramaswamy udtrykte sin utilfredshed med SEC’s tilgang til branchen og kritiserede myndighedens aggressive regulering gennem håndhævelse. I stedet opfordrede han til konstruktiv debat om styring af aktivklassen i stedet for at straffe overtrædelser efterfølgende. Ramaswamy pegede også på lignende problemer med FDA og deres reguleringspraksis.

En ung kandidat blandt de ældste nominerede

Ramaswamy er en af de yngste kandidater, der stiller op til præsidentvalget i USA. Dette er især bemærkelsesværdigt, da de nuværende topledere fra begge store partier er på vej til at blive de ældste kandidater i amerikansk historie. Seneste undersøgelser, som fx Wall Street Journal, viser, at 5% af GOP-vælgerne støtter Ramaswamy, hvilket placerer ham på fjerdepladsen blandt de republikanske kandidater.

Top  MakerDAO overvejer at stoppe udstedelsen af sin DAI stablecoin ved brug af Wrapped Bitcoin (WBTC) som sikkerhed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button