Krypto News

Reddit går på børsen: Aktive brugere får mulighed for at købe aktier

Reddit går mod børsnotering

Med Reddit træder en online-platform ind på børsen efter flere års fravær. En interessant twist er, at nogle af de mest aktive brugere også får mulighed for at købe aktier.

Reddit har for nylig taget det næste skridt mod en børsnotering. Virksomheden fra San Francisco har offentliggjort deres aktieprospekt to år efter at have indsendt ansøgningen til børsmyndigheden SEC. Ud fra prospektet kan man se, at Reddit formåede at øge omsætningen og reducere tabene i det forløbne år.

Med Reddit kan brugere deltage i online grupper baseret på deres interesser. I det seneste kvartal havde platformen i gennemsnit 73,1 millioner daglige brugere. Cirka halvdelen af dem var fra USA. Amerikanske brugere tilbragte i gennemsnit 25 til 30 minutter om dagen på Reddit. Tjenesten fremhæver, at mange af disse brugere ikke er aktive på andre onlineplatforme. Faktisk er næsten en tredjedel af de amerikanske brugere på Reddit ikke aktive på Facebook, 73 procent er ikke på Snapchat, og 53 procent er ikke på Elon Musks Twitter-efterfølger, X.

Reddit planlægger også at give nogle særligt aktive brugere mulighed for at købe aktier ved børsnoteringen – hvilket er usædvanligt. Disse brugere vil ikke have nogen forpligtelse til at holde deres aktier i en bestemt periode, før de kan sælge dem. Der er dog endnu ingen oplysninger om, hvor stor en del af de tilgængelige aktier der vil blive tildelt brugerne.

Det er blevet offentliggjort, at visse brugere og moderatorer af Reddit-grupper vil blive tilbudt muligheden for at deltage i børsnoteringen. Aktierne vil blive tildelt baseret på brugernes “karma”-rating, som afspejler brugernes popularitet og aktivitet på platformen.

Top  USDC overtager XRP som den sjette største kryptovaluta baseret på markedsværdi

Reddit har advaret om, at brugernes deltagelse kan føre til større kursudsving efter børsnoteringen. Brugere på platformen var i 2021 med til at starte bevægelsen, der investerede i aktier fra virksomheder som Gamestop, som Wall Street tvivlede på, og dermed fik kursen til at stige.

Reddit øgede sin omsætning fra 666,7 millioner dollars til 804 millioner dollars (743 millioner euro) sidste år. Tabet faldt fra 158,6 millioner dollars til 90,8 millioner dollars. Reddit har endnu ikke offentliggjort den ønskede vurdering eller mængden af aktier, der vil blive udstedt. Ifølge Bloomberg har Reddit fået en anbefalet vurdering på cirka fem milliarder dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button