Krypto NewsRipple

Ripple Kurs Prognose: Lohnt sich ein Einstieg in Ripple?

Ripple – en genopretning fra tidligere fald

Ripple har været inde i en svag periode siden November sidste år, men det er begyndt at komme sig stille. Forventningerne er store, og der er håb om, at den stigende tendens vil fortsætte i de kommende dage og uger. Men hvad er chancerne for, at det rent faktisk vil fortsætte opad? Vi har analyseret situationen og fundet svaret på, om det er værd at investere i Ripple på nuværende tidspunkt.

Ripple – Hvad er denne cryptocurrency?

Ripple er både en platform og en cryptocurrency, grundlagt i 2012. Platformen muliggør hurtige transaktioner (inden for sekunder) til lave omkostninger. Ripple-token (XRP) bruges primært til udveksling og som betalingsmiddel. Men ud over Ripple-token kan der også oprettes egne valutaer på Ripple-netværket. Ripple repræsenterer dermed et open-source-protokol.

Ripple-systemets grundlæggende idé stammer fra den amerikanske webudvikler Ryan Fugger i samarbejde med forretningsmanden Chris Larsen og programmøren Jed McCaleb. I dag ledes Ripple Labs, virksomheden bag Ripple, af administrerende direktører Chris Larsen og Brad Garlinghouse. Dette adskiller Ripple fra de fleste andre cryptocurrencies, der er stærkt decentraliserede. XRP-token genereres ikke ved mining eller staking, men er allerede skabt. Eventuel udvidelse af Ripple-tilbudet som cryptocurrency sker gennem målrettet udstedelse fra Ripple Labs. Denne kendsgerning har skabt kritik og retssager i fortiden.

Ripple danner en bund efter betydelige tab

Stridighederne om de juridiske spørgsmål har sendt Ripple-kursen på en ægte rutsjebanetur i de seneste år. Efter at det gik nedad siden midten af november, har der endelig dannet sig en kursbund de seneste dage, der giver håb. Ripple handles nu til en værdi af omkring 0,54 dollar, med en stigende tendens. Markedsværdien ligger på $ 29,4 milliarder dollars, hvilket placerer Ripple på 6. pladsen blandt alle cryptocurrencies.

Top  Die BSDEX: Eine verlässliche und transparente Krypto-Börse mit Fokus auf Sicherheit und Regulierung

Hvis vi ser tilbage på de seneste dage, er den aktuelle stigning baseret på en ugentlig stigning på næsten 6%. Med denne stigning kunne tabene i år væsentligt reduceres og ligger på 14,5%. Samtidig viser RSI en markant stigning på næsten alle tidsrammer, men signaliserer stadig yderligere opadgående potentiale. Men hvad fremmer en yderligere stigning for Ripple?

Ripple vinder frem: Dette er årsagerne til stigningen

Hvis man leder efter årsagerne til stigningen i de seneste dage, vil man igen finde svarene i striden med myndighederne. Efter at Ripple allerede sidste år fejrede en første sejr mod myndighederne, tyder det på en forlig med myndighederne. Dette synspunkt deles også af den velkendte advokat i kryptobranchen, James Murphy. Ripples forberedelser bekræfter også prognosen, for virksomheden har i de seneste dage skaffet i alt 180 millioner XRP som likviditet.

Analytikere antager, at dette klart er forberedelser til institutionelle investorer efter at de resterende juridiske bekymringer er afklaret. Derudover bliver stemmerne højere om, at Ripple-spot-ETF’en også kunne lanceres i fremtiden, hvilket hurtigt kunne tilføre et højt volumen på ripple-markedet. Dette vil dog først kunne ske, når de juridiske stridigheder er fuldstændigt afklarede. Er det derfor værd at investere i dette tidspunkt?

Erfaring med eTukTuk: en af de mest populære cryptocurrencies på markedet

Skal man investere i Ripple nu eller lade være?

Som det kan ses, afhænger Ripples fremtidige kursudvikling af retssagen med myndighederne. Hvis Ripple kan vinde retssagerne til deres fordel, forventes en markant stigning i kursen. Der er for øjeblikket få grænser for, hvor meget den kan stige. Især en mulig nynotering på Binance og andre kryptobørser kunne være til Ripples fordel. Risiciene må imidlertid ikke overses. I mellemtiden skaber en presalg en tydelig jordskreds af markedsændringer, kaldet eTukTuk.

Top  Fem afsløringer fra retssagen mod Sam Bankman-Fried: Fra præsidentdrømme til vredeudbrud

eTukTuk skaber røre på markedet

eTukTuk-Token vil være centrum for dette nye projekt, der kan anvendes på mange måder. På den ene side vil den nye cryptocurrency blive brugt som betalingsmiddel af kunderne for transporttjenester. Derudover vil betalingen af opladningerne med eTukTuk-Token blive faciliteret. Men det stopper ikke der. Spillere vil også blive belønnet med rigtige penge i form af den bæredygtige cryptocurrency i et play-to-earn-spil, der i øjeblikket er under udvikling. Det bedste er, at token stadig kan købes til en nedsat pris i forsalg og straks kan placeres i staking til attraktive afkast.

Bemærk: Investering er spekulativ. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor handlen eller investeringerne beskrevet er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering kan muligvis ikke være egnet til investeringsbeskyttelse i dit land eller din bopælsstat. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på dette websted.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button