Krypto NewsRegulierung

Ripple Labs’ Chief Legal Officer opfordrer til undersøgelse af tidligere SEC-repræsentant Bill Hinman i forbindelse med mulige interessekonflikter

Ripple Labs’ Chief Legal Officer opfordrer til undersøgelse af tidligere SEC-repræsentant

Stuart Alderoty, Chief Legal Officer hos Ripple Labs, har opfordret Twitter til at drøfte spørgsmål om potentielle interessekonflikter, herunder den tidligere SEC-repræsentant Bill Hinman.

I en opdatering på Twitter skrev Alderoty: “Den kritiske kryptoekspert og tidligere SEC-embedsmand, John Reed Stark, siger, at der bør iværksættes en undersøgelse af Bill Hinman.” Dette går ud over Ripple – det kan potentielt føre til alvorlige interessekonflikter for en regeringsembedsmand. En undersøgelse vil enten bringe ro eller bringe folk til ansvar.

Alderoty’s udtalelse kan findes i en erklæring til John Reed Stark, hvor de forskellige handlinger vedrørende Bill Hinmans interessekonflikter blev nævnt. Ifølge den tidligere SEC-repræsentant Stark skal der faktisk være en FBI-undersøgelse. Hvis Hinmans misbrug af beføjelserne kommer for dagen, bør det amerikanske justitsministerium reagere.

Ripple vs. SEC: Hinman Tale Kontrovers

I 2018 talte William Hinman, dengang direktør for virksomhedsfinansiering hos SEC, om, at dette faktisk var kommet i fokus for offentligheden, især i SEC’s retssag mod Ripple. Midt i juni offentliggjorde Ripple og Alderoty e-mails og udkast til Hinmans opmuntrende tale offentligt og afslørede, at Hinman “ignorerede flere advarsler om, at hans tale indeholdt opfundne analyser uden juridisk grundlag” og faktisk blev “frifundet fra Howey-faktaene.”

På trods af Hinmans påstande om, at talen var hans personlige synspunkt, nævnte Alderoty afvigelser og erklærede: “Selvom Hinman hævdede, at talen var hans personlige mening, roste både han og SEC den som retningslinjer.” Denne inkongruens forstærkes yderligere af, at den opmuntrende tale stadig er tilgængelig på SEC’s hjemmeside, på trods af dens kontroversielle karakter.

Top  Samarbejde mellem Ripple og Mercado Bitcoin revolutionerer cross-border crypto betalinger

Som den tidligere omtalte Bitcoin-ekspert Gentrypto har nævnt gentagne gange forsøger Empower Oversight, et vagthundsteam, også at belyse de dybere forbindelser mellem Ethereum-grundlæggerne Joseph Lubin, hans virksomhed Consensys, Vitalik Buterin og Hinman. Deres aktuelle frigivelse af dokumenter er blevet styrket af anmodningen om Freedom of Information Act (FOIA) og har fokuseret på forskningen omkring Hinmans opmuntrende tale fra 2018.

I dokumenterne afsløres det, at “Joseph Lubin og hans virksomhed Consensys spillede en langt mere central rolle end tidligere kendt med hans kontroversielle tale om kryptokurver den 14. juni 2018, hvor han promoverede den daværende SEC-direktør for virksomhedsfinansiering William Hinmans tænkemåde og mål.” Denne opdagelse er af særlig betydning i lyset af SEC’s succesfulde holdning til kryptokurver som XRP, som de betragter som ikke-registrerede værdipapirer.

Et opkald til ansvarlighed

På baggrund af disse opdagelser understreger Alderoty behovet for ansvarlighed og klarhed. Han konstaterer: “Der skal foretages en undersøgelse for at forstå, hvad der har påvirket Hinman, hvorfor konflikter (eller i det mindste skær af konflikter) blev ignoreret, og hvorfor SEC promoverede talen, selvom den vidste, at den ville skabe ‘større forvirring’.”

Desuden involverer Ethereum-chefernes deltagelse i Hinmans beslutninger om den opmuntrende tale spørgsmålet om SEC’s upartiskhed i beslutningerne. Dokumenterne fremhæver møder mellem Hinman og andre samt mulige interessekonflikter og understreger behovet for en omfattende undersøgelse.

Det bemærkes, at de begivenheder, der udspiller sig omkring Hinmans opmuntrende tale i 2018 og de efterfølgende opdagelser om kryptokravets historie, har føjet endnu en komplikation til scenen. Med krav om analyser og større klarhed venter den amerikanske kryptomarked på kvalitet og forventer en både fornuftig og opdateret reguleringsstruktur.

Top  Vigtig information om ophavsret og ansvarsfraskrivelse vedrørende investering i kryptovaluta

Ved handelsmulighed var XRP-kursen faldet til $0,597, men faldt tilbage til $0,6241.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button