Krypto NewsRipple

Ripple transfererer 54 millioner USD i XRP: SEC forbereder mulig berufelseftergivelse

Ripple udfører stor transaktion på 54 millioner USD i XRP

Ripple har for nylig gennemført en betydelig transaktion, hvor 54 millioner USD i XRP blev overført til en ukendt adresse. Denne bevægelse blev registreret af Whale Alert den 6. september. Det er vigtigt at bemærke, at Ripple stadig er involveret i en retlig tvist med den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), som potentielt kunne appellere i deres igangværende sag.

Juridiske udviklinger og mulig SEC-appel

SEC har for nylig accepteret at udsætte en $125 millioner dollar forligsaftale. Dette tillader Ripple midlertidigt at undgå at betale beløbet, mens den retslige proces fortsætter. Udsættelsen har ført til spekulationer om en mulig appel fra SEC. Sagen forbliver derfor relevant, da den er en af de største retssager i krypto-verdenen og også et præcedenstilfælde.

Frem for Ripples transaktion har der været rapporter om andre store XRP-bevægelser. 31,12 millioner XRP blev overført fra Orbit-børsen, og en kendt Whale solgte næsten 56 millioner XRP. Sådanne transaktioner skaber generelt usikkerhed på markedet, især med hensyn til de vedvarende retlige usikkerheder om Ripple og XRP.

Årsagen til Ripples retlige problemer

I december 2020 anlagde SEC sag mod Ripple Labs og dets to ledere, Brad Garlinghouse og Chris Larsen. Anklagen lød på, at Ripple havde tjent over 1,3 milliarder USD ved salg af XRP gennem uregistrerede værdipapirer. SEC hævdede, at Ripple havde solgt XRP som et værdipapir uden at overholde de relevante lovkrav i USA. Især kritiserede SEC, at Ripple ikke gav investorer tilstrækkelige oplysninger om virksomheden og dens forretningspraksis, som det kræves ved værdipapirtilbud.

Top  FTX beauftragt Galaxy mit Verwaltung von Kryptowährungsbeständen nach Zusammenbruch

Ripple hævder derimod, at XRP ikke opfylder kriterierne i Howey-testen, der bestemmer, om et finansielt instrument skal betragtes som et værdipapir. Howey-testen vurderer, om en investering er forbundet med forventede gevinster, der stammer fra andres indsats. Ripple påstod, at dette ikke gælder for XRP.

I løbet af retssagen opnåede Ripple visse delvise sejre, herunder en dom i juli 2023, som fastslog, at XRP ikke var et værdipapir, når det blev solgt på det åbne marked, f.eks. via børser. Dog blev salg af XRP til institutionelle investorer stadig anset for at overtræde værdipapirloven.

Den seneste dom i retssagen mellem Ripple og SEC blev afsagt den 7. august 2024. Dommer Analisa Torres besluttede, at Ripple skal betale en civil bøde på 125 millioner USD, betydeligt mindre end de oprindeligt krævede 2 milliarder USD.

Bør man investere i projekter uden retlige problemer?

Pepe Unchained er et nyt Memecoin-projekt, som ikke kun hopper med på memetrenden, men også har en klar retlig grundlag. I modsætning til mange andre kryptovalutaer, herunder XRP, der stadig er involveret i retslige kampe med SEC, har Pepe Unchained ikke sådanne regulatoriske problemer og kan derfor være en mere stabil investering.

Pepe Unchained er baseret på en egen Layer-2 blockchain, der er udviklet til at muliggøre hurtige transaktioner og lave gebyrer. En af nøglefaktorerne for projektets succes er muligheden for at staking PEPU, hvilket giver investorer mulighed for at opnå høje afkast. I øjeblikket er der mulighed for 167% i årlige staking afkast. De høje staking rewards har bidraget til, at projektet har kunnet stake over 900 millioner tokens på kort tid og allerede har indsamlet 12 millioner USD i presale.

Top  Bitcoin-Rechner: Så mange BTC får du for 100€, 350€ eller 1250€

Konklusion

Ripple fortsætter med at være i centrum for retlige kampe med SEC, mens andre projekter som Pepe Unchained tilbyder alternative muligheder for investorer. Det er vigtigt at nøje overveje de retlige rammer, inden man investerer i kryptovalutaer, for at undgå potentielle risici og usikkerheder.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button