Krypto NewsRipple

Ripple-Vertreter bei SEC-Treffen: XRP-Preis steigt und Netzwerkaktivität wächst

Ripple-repræsentanter til stede ved SEC’s klausurtagning

XRP har oplevet en stigning på 1,76 % inden for de sidste 24 timer og handles nu til $0,6 med en 30-dages afkast på 23 %. CNF’s analyse af On-Chain-data viser en kraftig stigning i XRP Ledger-netværksvækst og en betydelig aktivitet med 47.300 aktive adresser, der udførte succesrige XRP-transaktioner.

Grund for den øgede accept

Det voldsomme vækst i disse metrikker anses normalt for at være forud for en længeventet teknologisk forbedring eller større udvikling. I XRP’s tilfælde skyldes den stigende aktivitet dog angiveligt forventningerne til en kommende aftale mellem Ripple Labs og SEC. Med rygter om en mulig indstilling af sagen, spekuleres der i, at Ripple kan være repræsenteret ved den lukkede SEC-samling den 25. juli.

Nyt i SEC mod Ripple

Tidligere i juli gav Richterin Analisa Torres Ripple delvis sejr angående XRP’s status som værdipapirer. SEC havde anklaget Ripple for at overtræde værdipapirlovene ved at sælge uregistrerede aktiver til institutionelle investorer. Ripple har protesteret mod den foreslåede bøde på 2 milliarder dollars og hævder, at deres salg skete i overensstemmelse med loven ved at distribuere XRP gennem On-Demand-Liquiditetskontrakter (ODL).

Senest afviste Richterin Amy Berman Jackson også en SEC-anklage mod Binance ved at henvise til sin tidligere afgørelse om Ripple-salget.

Analysters prognose viser, at XRP kan sigte mod $0,66-mærket og muligvis nå $0,70-området ved en positiv afgørelse for Ripple.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Tether annoncerer investering på 150 millioner dollar i Bitcoin-mineselskab

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button