Krypto NewsRipple

Ripple-vinder over SEC: XRP-kurs eksploderer efter dommen

Ripple mod SEC: Endelig domsafgørelse

Efter 3 1/2 års retssag har Ripple og deres XRP-valuta endelig modtaget en endelig afgørelse i sagen mod SEC. Selvom bøden på 125 millioner dollars er langt højere end de 25 millioner dollars, som Ripple havde håbet på, er den stadig langt under det milliardbeløb, som SEC oprindeligt krævede.

Hele kryptomarkedet reagerede straks på denne positive nyhed, og XRP-kursen steg med 28 % inden for få timer.

Handel forbliver “værdipapirfri”

Det ser ud til, at XRP-token fra Ripple heller ikke fremover vil blive betragtet som et værdipapir. Dette er et hårdt slag for SEC, da dette var en af hovedanklagene i deres sag. Dette betyder, at XRP fortsat kan handles på offentlige kryptobørser som ikke-værdipapirer. Dog fik SEC ret i deres påstand om, at institutionelle køb fra banker blev betragtet som ulovlig værdipapirhandel, hvilket resulterede i bøden på 125 millioner dollars.

XRP-kursen stiger eksplosivt

Som reaktion på afgørelsen oplevede kryptomarkedet en eksplosion i XRP-kursen. Inden for få minutter steg kursen fra 0,49 til over 0,62 dollars, hvilket svarer til en stigning på over 28 %. Mange havde forventet en endnu større stigning, da XRP-kursen tidligere steg med mere end 100 % efter den første afgørelse for over et år siden.

Ripple tilbyder yderligere katalysatorer

Udover retssagen kan Ripple’s XRP også drage fordel af flere andre begivenheder. Ripple har indgået et partnerskab med Dubai International Financial Centre (DIFC) Innovation Hub for at fremme blockchain- og digital-asset-innovation i De Forenede Arabiske Emirater. Dette partnerskab sigter mod at forbinde udviklere med DIFC Innovation Hub, der huser over 1.000 teknologivirksomheder, risikovillige investorer, reguleringsmyndigheder og uddannelsesinstitutioner.

Top  Pas på: Risici ved køb af kryptokurver - få professionel rådgivning før investering

Desuden har Ripple annonceret en nulstilling af XRPL Testnet, der er planlagt til den 19. august 2024. Dette vil tage cirka 15 minutter, og under nulstillingen vil Testnet muligvis ikke være tilgængelig. Ripple arbejder på langsigtede løsninger for at forbedre økosystemets modstandsdygtighed, herunder reduktion af netværksstress, forbedring af sikkerheden og etablering af regelmæssige testnet-nulstillingsplaner.

Udsigterne er derfor gode for, at XRP fra Ripple i de kommende måneder kan bryde den en-dollars-grænse. Disse mellemfristede udsigter om en fordobling af kursen giver mange investorer håb.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button