Krypto NewsRipple

Ripple (XRP): Kursrally nach Gerichtsurteil – Analyse, Prognose und Chancen

Ripple vs. SEC: Dommeren afsiger afgørelse

Dommeren i Ripple vs. SEC-sagen har talt, og Ripple er blevet pålagt at betale en civil bøde på 125 millioner dollars. Medmindre sagen ankes, vil denne afgørelse markere afslutningen på den retlige strid.

XRP-kursen genvinder hurtigt efter tilbageslag

Efter en nedgang på mere end 34 procent i sidste uge er XRP-kursen nu hurtigt kommet sig. Kursen steg op til 27 procent i løbet af dagen i går og ligger nu på 0,61 dollars.

Potentielle kursmål for XRP

Et af de første kortsigtede kursmål er niveauet på 95 cent. Hvis dette bekræftes bullish, vil nye all-time highs for XRP være inden for rækkevidde.

Chartanalyse af Ripple (XRP)

Kurven for XRP-tokenet viser en konstant op og ned. Men med den nylige dom i Ripple vs. SEC-sagen, har prisen på XRP-tokenet oplevet en markant stigning. En dybdegående analyse finder du her.

Ripple Analyse: Vigtigste indikatorer

Vi kigger nærmere på de vigtigste indikatorer, herunder RSI, MACD, EMA’er og Elliott-bølger, for at give et overblik over markedet.

RSI

RSI på 4-timersdiagrammet er steget fra det oversolgte område den 3. august til lige under 70 punkter, hvilket indikerer forestående overkøbthed.

MACD

Det 4-timersdiagram viser et bullish crossover i MACD og en øget momentum. Der er også en skjult bullisk divergens på MACD.

EMA’er

På dagsdiagrammet har XRP-prisen overgået alle EMA’er og brudt dem som potentielle modstandsniveauer, der nu fungerer som støtte.

Top  Dax stagnerer før forventet rentenedsættelse - Investorer afventer Fed's beslutning

Elliott-bølger

En Elliott-bølge tælling i 4-dagesdiagrammet antyder, at XRP-prisen kan have afsluttet en Elliott-bølge 4 og potentielt gå mod en bølge 5 med et mål mellem 5,70 og 30,43 dollars.

Konklusion

Med en positiv dom i Ripple vs. SEC-sagen og en stigende XRP-kurs er der optimisme for fremtiden. Det er vigtigt at følge markedets udvikling nøje for at identificere potentielle handelsmuligheder.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button