AltcoinsKrypto News

Ripple’s Success in Legal Battle with SEC and Grayscale’s Court Victory Cause Surge in XRP Transactions

Ripple og XRP: Større transaktioner indikerer stigende optimisme på markedet

I de seneste dage har der været observeret en stigning i store transaktioner med Ripple (XRP), hvoraf nogle involverede Ripple som aktør. Denne udvikling anses for at være en reaktion på Grayscales retssagssejr mod SEC vedrørende Bitcoin ETFs.

Ripple har oplevet opbakning på både retsligt og kursmæssigt niveau efter deres sejr over den amerikanske børsmyndighed SEC i juli måned. I denne uge har det været formueforvalteren Grayscale, der har påført SEC et alvorligt nederlag vedrørende Bitcoin ETFs. Dette har udløst positive impulser på det samlede kryptomarked. I denne situation er der igen blevet rapporteret om usædvanligt store transaktioner med XRP på datatjenester som WhaleAlert.

Den 30. august blev der alene foretaget næsten 500 millioner XRP i store transaktioner, hvoraf omkring 59 millioner blev flyttet fra wallets, der tilskrives Ripple. Der er allerede rygter igen om, at Ripple skader XRP’s prisudvikling ved at sælge ud. Men når man ser nærmere på tallene, bekræfter de ikke denne påstand. Desuden er denne mængde på 59 millioner XRP, svarende til cirka 30 millioner dollars, kun en meget lille del af det samlede handelsvolumen på omkring 1,1 milliarder dollars i daglig omsætning af Ripples kryptocurrency.

Ripple har ca. 42 milliarder XRP i deres beholdninger, hvoraf virksomheden højst må sælge 1 milliard om måneden til egenfinansiering. Men Ripple har ikke udnyttet denne grænse i årevis. En transaktion på 424 millioner XRP, der fandt sted onsdag, kan heller ikke tilskrives Ripple og synes at være en handel mellem to anonyme store investorer (hvaler).

Top  Santa Monica i Californien åbner dedikeret "Bitcoin Office" for at fremme krypto-uddannelse

Observatører ser i øjeblikket en vis frisk optimisme på kryptomarkederne. Først var det Ripple, og nu Grayscale – SEC, der tidligere syntes ubesejrlig, er blevet ramt. Under ledelse af Gary Gensler har SEC påbegyndt en kampagne med at indgive sag efter sag mod kryptocurrencies og børser. Sagen mod Coinbase følges især nøje i USA, da kryptobørsen selv er godkendt af SEC og er noteret på børsen. Coinbase presser på for en hurtig afgørelse i deres sag med SEC. Yderligere nederlag for SEC i store retssager inden for få måneder kunne mærkbart forbedre stemningen på kryptomarkederne.

Konklusion: Ripple, XRP, Grayscale og Coinbase sætter SEC under pres

De tilbagevendende rygter om salg af XRP fra Ripple holder simpelthen ikke, og dataene taler for sig selv i modsætning til dette. Men det tyder på, at repræsentanterne for kryptocurrency-branchen som Ripple, Grayscale og Coinbase har ret i deres taktik med at udfordre SEC’s beslutninger i retten.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button