BitcoinKrypto News

Ruhender Bitcoin-Wallet von 2012 bewegt 1.000 BTC im Wert von über 60 Millionen USD

I kryptovalutaverdenen er der sket en bemærkelsesværdig begivenhed, da en ruhende Bitcoin-wallet fra 2012 pludselig er dukket op igen og har flyttet 1.000 BTC, hvilket svarer til over 60 millioner USD. Denne hændelse har tiltrukket opmærksomhed fra investorer og handlende, da det store beløb og den lange inaktivitet har skabt spekulationer om mulige indflydelser på markedet.

Opvågning af en ruhende Bitcoin-wallet

Whale Alert, et system til sporing og analyse af blockchain, rapporterede om denne bemærkelsesværdige transaktion. Den ruhende Bitcoin-wallet havde ikke haft aktivitet siden 2012, hvor kursen på Bitcoin var 11.908 USD. Med den nuværende kurs på over 60.000 USD vil den store ejer opnå en profit på over 500.000 procent. Transaktionen involverede overførsler til ukendte adresser med en minimal transaktionsgebyr.

Optimisme på kryptomarkedet

Markederne for kryptovaluta viser tegn på genopretning, med gevinster på næsten fem procent i den samlede markedsandel, der nu er på 2,31 billioner USD. Bitcoin er fortsat den dominerende valuta med 53,9 procent af markedet.

Unrealiseret gevinst for Bitcoin-indehavere

Data fra IntoTheBlock viser, at over 85 procent af aktive Bitcoin-adresser sidder på en unrealiseret gevinst. Dette tyder på en positiv stemning blandt investorer, hvilket kan føre til en stærkere holdning til at beholde deres Bitcoin i forventning om yderligere prisstigninger.

Forventninger til markedet

Analyse fra CryptoQuant antyder øget købsinteresse blandt amerikanske Bitcoin-hvaler og institutionelle køb af BTC. Der forventes også yderligere kapitalindsprøjtninger i markedet gennem Spot Bitcoin ETF’er i den kommende uge.

I en tid med genopretning på kryptomarkedet og positive indikationer fra store investorer, kan der være spændende udviklinger på vej for Bitcoin og andre kryptovalutaer. Det er vigtigt for investorer at følge med i markedet og søge råd fra professionelle, inden de træffer beslutninger baseret på disse oplysninger.

Top  Ethereum-Preisschwäche und möglicher Ausbruch: Was sind die Aussichten für die digitale Währung?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button