Krypto News

Sådan kan krypto-investorer positionere sig for at drage fordel af en stærk genopretningsrally: Bitcoin BSC, Ethereum Layer-2, Wall Street Memes, yPredict og Chainlink.

Kryptoanalyse: Hvordan positionere dig for en stærk erholingsrallye?

De seneste dages inflationsdata fra USA er blevet fordøjet, og selvom der har været en lille stigning i CPI (forbrugerprisindeks), forventes Federal Reserve ikke at hæve renten yderligere i september. Dette har medført en svag positiv tendens for kryptomarkedet i dag, selvom der stadig mangler en stor genopretning. Yderligere impulser kan imidlertid ændre dette billede, da markedet hidtil har indregnet meget negative faktorer. En positiv stemning kan også bringe mere likviditet ind i markedet og dermed fremme en genopretning i slutningen af året. Samtidig følger en stærkere oktober efter den historisk svage september, hvilket giver håb om en opsving.

Men hvordan kan krypto-investorer positionere sig for at drage fordel af en stærk erholingsrallye? Her er nogle krypto-ideer, der overvejes:

Bitcoin: Den ledende kryptovaluta

Bitcoin forbliver stadig den dominerende kryptovaluta med næsten 50% markedsmæssig dominans og fungerer som et grundlæggende investering for alle krypto-investorer. Fokus på at fungere som en værdibevarende aktiv er vigtigere end nogensinde før i lyset af de seneste måneders øgede opmærksomhed omkring inflation og værdiforringelse af traditionelle valutaer. Institutionelle investorer har også vist stigende interesse for Bitcoin, og der er mulighed for, at der i de kommende måneder vil blive oprettet en Bitcoin-spot-ETF, hvilket kan tiltrække kapital fra institutionelle investorer. Bitcoin vil sandsynligvis forblive den førende kryptovaluta, da de største formueforvaltere i verden sandsynligvis ikke vil tilføje kryptovalutaer ud over Bitcoin og Ethereum til deres porteføljer på mellemlang sigt.

Top  Bitcoin: Hvordan den digitale valuta ændrer vores verden inden 2040

Bitcoin BSC: Den næste Bitcoin-kopi

Bitcoin BSC er et projekt, der allerede har indsamlet næsten $ 1,8 millioner i crowdfunding på en uge. Bitcoin BSC ser ud til at være den næste Bitcoin-fork, der vil vække interesse i 2023, da der allerede har været stor efterspørgsel efter Bitcoin Cash og Bitcoin Gold. Bitcoin BSC er baseret på Binance Smart Chain, som er kendt for sin høje skalerbarhed, hurtige transaktioner og lave gebyrer. Projektet fokuserer på en fair “Tokenomics” og et “Stake-2-Earn” -koncept, som vil give tidlige investorer mulighed for at drage fordel af både værdistigning og at opbygge en passiv indkomst. Med en staking ratio på næsten 50% er der potentiale for en eksplosiv DEX-lancering med begrænset handelsudbud.

Optimism: Ethereum Layer-2-løsninger forbedrer skalerbarheden

Ethereum Layer-2-løsninger som Optimism adresserer de skalerbarhedsproblemer, der er blevet et voksende problem for Ethereum-netværket. Disse løsninger muliggør hurtigere transaktioner til lavere gebyrer. Med den stigende efterspørgsel efter effektive blockchain-applikationer er sådanne løsninger af central betydning i krypto-markedet og repræsenterer det næste evolutionstrin inden for decentralized finance (DeFi). Optimism har set en betydelig stigning i daglige transaktioner, og Ethereum Layer-2-netværket bliver stadig mere populært. På grund af de høje omkostninger og langsomme transaktioner på Ethereum konfronteres brugere og udviklere med adoptionsproblemer. Layer-2-løsninger som Optimism og Arbitrum tilbyder en løsning på dette problem og forventes at blive endnu vigtigere i næste bullmarked.

Wall Street Memes: Meme-Coin med potentiale

Meme-Coinen Wall Street Memes tiltrækker betydelig opmærksomhed på grund af sin tilknytning til WallStreetBets. Projektet har allerede opnået en imponerende viral rækkevidde med over 1 million følgere. Tanken om at kombinere finansmarkeder og internetkultur, sammen med den underholdende karakter af meme-coins, tiltrækker speculative tradere. Projektet er også planlagt til at blive noteret på flere Tier-1-børser, hvilket kan give et højt likviditetsniveau. Der er potentiale for parabolisk prisudvikling på grund af begrænset handelsudbud og øget efterspørgsel.

Top  Deshalb könnte der SEC eine erneute Klage Grayscales drohen

yPredict: KI-gestøttet analyse

På lang sigt kan kryptovalutaer baseret på kunstig intelligens (KI) også drage fordel af en bred opsving på markedet i slutningen af året. Investorer og tradere kan bruge automatiserede analyser, forudsigelser og handelsstrategier baseret på KI til at træffe mere informerede beslutninger i et volatilt marked. YPredict er en analyseplatform baseret på KI og har allerede rejst ca. $ 3,8 millioner i kapital. YPredict planlægger også at udvide deres økosystem med funktioner til indhold, søgemaskineoptimering (SEO) og backlinks. YPRED-tokenet, der vil blive introduceret ved ICO, har potentiale til værdistigning.

Chainlink: Decentraliseret Oracle-netværk

Chainlink tilbyder en robust funktionalitet som et decentraliseret oracles-netværk, der forbinder smarte kontrakter med virkelige data. Denne funktionalitet er afgørende for mange blockchain-applikationer. Chainlink har nyligt udvidet sin fokus for at fremme interoperabilitet mellem forskellige blockchains. Dette vil muliggøre sømløs overførsel af data og værdier på tværs af forskellige netværk, hvilket styrker Chainlinks relevans og anvendelsespotentiale i krypto-økosystemet. Interoperabilitetsprotokoller er afgørende, da de forbinder forskellige blockchains. Chainlink sigter mod denne forbindelse med deres CCIP-initiativ. Selvom Chainlinks pris har været stabil på det seneste, kan opgraderinger af netværket på længere sigt påvirke LINK-prisen positivt.

Bemærk: Denne artikel udgør ikke finansiel rådgivning. Investering er spekulativt, og der er en risiko for at miste dine penge. Udfør din egen due diligence, og invester kun på lovlige måder i overensstemmelse med lovgivningen i dit land eller din bopælsstat. Denne artikel gives til dig gratis, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, der er nævnt.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button