BitcoinKrypto News

Sådan påvirker Mt.Gox og BKA’s massive Bitcoin-salg markedet: Analyse af sæsonalitet og aktiemarkeder

I begyndelsen af 2014, da den dengang største Bitcoin-børs Mt.Gox erklærede sig insolvent, var kryptoverdenen en helt anden verden end i dag: Der var stort set kun Bitcoin, og prisen var kun omkring 500 dollars. Siden da har der ikke kun ændret sig en hel del i antallet af tilgængelige mønter og tokens på markedet, men selvfølgelig også i Bitcoin-prisen. Dette resulterer i, at Mt.Gox’s kreditorer sidder på meget store gevinster, hvilket giver en klar incitament til at sælge deres BTC.

Til dette skal nu tilføjes den tyske Kriminalpoliti, som sidder på 50.000 BTC, konfiskeret af LKA Sachsen fra den ulovlige platform movie2k.to. 1.500 af disse blev nyligt flyttet til kryptobørser.

Analyse af det opståede salgspres som følge af begge begivenheder foretages i denne episode af BTC-ECHO Invest af værten Peter Büscher og markedseksperter Stefan Lübeck.

Saisonalität und Aktienmärkte

I juni afslutter Bitcoin en statistisk set svag handelsmåned. Da kryptomarkedet altid skal betragtes i sammenhæng med de konventionelle markeder, ser vi også på et aktiemarked, der i øjeblikket har godt momentum.

Til sidst får du som altid alle vigtige begivenheder for denne uge samt de aktuelt relevante prisniveauer for Bitcoin på både den øverste og nederste side.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Mt. Gox-udbetaling forsinket til 2024: Det japanske distriktsret har forlænget fristen for tilbagebetalingen til Mt. Gox-kreditorer til oktober næste år.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button