Krypto News

Sächsische Sparer står til at miste titusindvis af euro til kryptosvindlere

Sächsische Sparer mister titusindvis af euro til kryptosvindlere

Mange saksiske forbrugere har i de seneste måneder mistet store summer penge til snyd med digitale aktiver. Ifølge Jasmin Trautloft fra Forbrugercentret i Plauen er der rapporter om investorer, der er blevet snydt for beløb mellem 8.000 og 60.000 euro. Hun ser et mønster i de lokkende tilbud og undrer sig over ældre menneskers risikovillighed.

Ældre mennesker er ofrene

I et interview fortæller Trautloft, at det mest overraskende for hende har været, at alle de berørte var over 50 år. En ældre dame havde sågar problemer med at starte sin computer, men alligevel havde hun en kryptokonto i Storbritannien. Dette rejser spørgsmålet om, hvordan disse mennesker overhovedet har åbnet en sådan konto.

Advarer mod svindel

Trautloft understreger behovet for forsigtighed og opfordrer til, at man er påpasselig med at investere i kryptokurver. Især ældre mennesker opfordres til at søge rådgivning, inden de går i gang med denne type investeringer.

Top  Tre grunde til at XRP kan opleve en kursexplosion: Ripple er klar til at accelerere

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button