BitcoinKrypto News

Salzburger Krypto-startup 21bitcoin sikrer sig 2,1 millioner euro gennem investor fra Bayern

21bitcoin: Salzburger Bitcoin-Startup henter investorer ombord

Sidste år afsluttede de en finansieringsrunde (som vi rapporterede), og nu har det Salzburg-baserede krypto-startup 21bitcoin indsamlet frisk kapital igen. Denne gang har selskabet formået at opnå 2,1 millioner euro i finansiering. Volksbank Raiffeisenbank Bayern Mitte eG, en tysk regionalbank, gennemfører finansieringen. Banken har for nylig besluttet at gå ind i bitcoin-forretningen og er blevet en ægte pioner på dette område (som vi rapporterede). Banken ejer nu 25 procent af det Salzburg-baserede startup som strategisk investor.

21bitcoin oplever “ekstrem vækst”

Daniel Winklhammer, medstifter og administrerende direktør for startuppet, sagde: “Finanssektoren er midt i en massiv forandring, og vores fortsatte vækst og interessen fra en etableret bank som ledende investor viser, at 21bitcoin er førende inden for denne forandring i Europa”. Denne nye investering falder ind i den hidtil største vækstfase i startups treårige eksistens. Ifølge virksomheden har 21bitcoin oplevet en “ekstrem vækst” med en omsætningsstigning på 2.832 procent i løbet af de sidste 12 måneder.

Ifølge 21bitcoin er der en stigende interesse blandt europæere for at spare op og investere i bitcoin. Virksomheden lancerede sin platform i april 2022. Denne platform giver brugerne mulighed for sikkert at købe, sælge og opbevare bitcoin ved hjælp af en simpel mobilapp. Virksomheden er allerede lønsom. “Vi investerer i dette selskab, fordi det har potentialet til at revolutionere branchen og blive en permanent markedsleder”, sagde Andreas Streb, bestyrelsesmedlem og administrerende direktør for Volksbank Raiffeisenbank Bayern Mitte.

Startuppet ønsker at blive det første bitcoin-selskab med MiCA-licens

21bitcoin vil bruge den nye kapital til at udbygge sin markedsposition, udvide sin produktportefølje og øge sit team. Derudover har virksomheden ambitioner om at være det første bitcoin-selskab med en europæisk MiCA-licens. Det betyder, at startuppet vil følge de nye reguleringer i EU. Det er værd at huske på, at MiCA forventes at træde i kraft i 2024. Dette gør EU til den første store jurisdiktion i verden, der implementerer en omfattende kryptolovgivning (som vi rapporterede).

Top  Bitcoin runderede en billion dollars - hvordan har det påvirket kryptomarkedet?

Richard Riedmaier, bestyrelsesformand for Volksbank Raiffeisenbank Bayern Mitte, sagde: “Involveringen i 21bitcoin er den logiske udvikling af vores bitcoin-strategi og supplerer vores eget tilbud. 21bitcoin har skabt et imponerende udvalg af produkter til bitcoin”. “Virksomheden har samlet et fantastisk hold, der brænder for at blive det første bitcoin-selskab med en MiCA-licens. Vi glæder os over at være en del af deres rejse”, tilføjede han.

21bitcoin har også planer om at lancere Lightning Network for hurtigere og billigere transaktioner samt muligheden for at indbetale BTC til 21bitcoin-appens tegnebog. Disse nye funktioner forventes at blive implementeret i slutningen af 2023 eller begyndelsen af 2024.

(Denne artikel er baseret på følgende kilde: “21bitcoin: Salzburger Bitcoin-Startup holt Investor:innen an Bord” på Trending Topics)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button