AltcoinsKrypto News

Sam Bankman-Fried’s Defense Sets Stage for Potential Appeal as Trial Focuses on Preparation Time

Daniel C. Silva, tidligere assistenttilknyttet statsanklager og aktionær i advokatfirmaet Buchalter, mener at Sam Bankman-Fried’s forsvar kan være med til at lægge fundamentet for en eventuel anke, hvis den mistænkte krypto-boss bliver fundet skyldig.

Ved at fokusere på små detaljer kan forsvaret argumentere for, at de ikke fik tilstrækkelig tid og mulighed for at forberede et tilstrækkeligt forsvar. Dette kan potentielt rejse tvivl om retfærdigheden i retssagen.

“En af de ting, [forsvaret] måske forsøger at antyde er, ‘Denne sag bevægede sig med lysets hastighed, og vi fik ikke en fuld mulighed for at forberede os til retssagen,'” sagde Silva.

Imidlertid har forsvarernes brug af krydsforhør til at bekræfte fakta og detaljer i anklagerens vidners vidneudsagn affødt kritik fra dommer Lewis Kaplan, der mener, at det er en upassende brug af rettens tid.

Med forventningen om, at Bankman-Frieds retssag vil vare seks uger, opstår der bekymringer om retssagens effektivitet og potentiel indflydelse på juryens opmærksomhed.

Juridiske eksperter giver deres perspektiv på situationen og fremhæver behovet for, at Bankman-Frieds forsvarsadvokater bruger deres krydsforhørstid effektivt.

Dommer Kaplan afbryder Bankman-Frieds advokat på grund af gentagne spørgsmål

Under krydsforhøret af FTX medstifter og tidligere CTO Gary Wang blev Bankman-Frieds advokat, Christian Everdell, afbrudt af dommer Kaplan, da han fortsatte med gentagne spørgsmål.

Silva bemærkede, at selvom krydsforhør er en mulighed for forsvarerne for at score point hos juryen, kan en strategi baseret på “død ved 1.000 sår” muligvis ikke være effektiv. Dommer Kaplan er sandsynligvis tilbøjelig til at begrænse forsvaret, hvis han mener, at deres spørgsmål ikke har meningsfuld betydning eller spilder juryens tid.

Top  Bitcoin hashfrekvens styrtdykker forud for den forventede halveringsevent - Her er de seneste oplysninger

Anklagemyndigheden, der har erkendt, at sagen skrider langsommere frem end forventet, har justeret deres vidneopstilling. Caroline Ellison, et afgørende vidne, der tidligere har haft et forhold til Bankman-Fried og er erklæret skyldig i forbrydelser relateret til Alameda og FTX, vil nu blive kaldt på efter Wang.

Dette skifte er tilsigtet at effektivisere sagen og udnytte juryens friske erindring om vidneudsagn, ifølge juridiske eksperter.

I sidste uge vidnede Wang i retten og indrømmede, at han og tidligere FTX-chef Sam Bankman-Fried begik bedrageri via telekommunikation. Han afslørede for juryen, at han og Bankman-Fried begik finansielle forbrydelser og bedrageriske handlinger, der i sidste ende førte til sammenbruddet af kryptohandelplatformen.

Som teknisk direktør hos FTX og medejer af Alameda Research, en kryptohedgefond grundlagt af Wang og Bankman-Fried i 2017, indrømmede Wang at have begået forbrydelser i forbindelse med telekommunikation, værdipapirer og råvarer. Han afslørede, at duo’en ulovligt trak enorme $8 milliarder fra FTX-fonde gennem Alameda Research. Wang hævdede desuden, at Bankman-Fried var den, der instruerede disse ulovlige handlinger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button