BitcoinKrypto News

Samson Mow: Bitcoin-Preis wird künstlich unter $100,000 gehalten

Samson Mow: Bitcoin under $100,000 er kunstig

Samson Mow, en fremtrædende fortaler for Bitcoin og administrerende direktør for JAN3, har for nylig henvendt sig til kryptokurrencysamfundet på Twitter og understreget sine synspunkter om Bitcoin-prisen.

Mow’s synspunkter om Bitcoin-prisen

I sin seneste tweet antydede Mow, at den aktuelle værdi af Bitcoin, under $100,000, kunstigt opretholdes.

Mow’s tweet

REMINDER: #Bitcoin under $0.1M is artificial.
Enjoy it while you can.
— Samson Mow (@Excellion) August 31, 2024

I begyndelsen af juni kommenterede Mow også på kursudviklingen for Bitcoin og mente, at for at bryde $100,000-grænsen, skal BTC først overskride sit hidtidige all-time high på $73,750 fra marts. Han tror, at en rekursiv efterspørgselschok vil drive Bitcoin langt over $100,000, når dette niveau er overskredet.

Mow har tidligere forudsagt, at Bitcoin kunne nå $1,000,000 inden for det næste år, selvom han senere reviderede denne tidsplan til den nærmeste fremtid.

Max Keisers “5 Stages of BTC Mastery”

I denne sammenhæng delte Max Keiser, en kendt Bitcoin-fortaler og rådgiver for El Salvadors præsident Nayib Bukele, for nylig sit koncept med “5 Stages of BTC Mastery” på X-platformen. Disse faser illustrerer investorernes udviklende holdning til Bitcoin, fra den indledende nysgerrighed til en dyb værdsættelse og endelig anerkendelsen af Bitcoin som overlegent værdibevarende aktiv.

De fem stadier inkluderer:

  1. Initiel forståelse af Bitcoin
  2. Voksende beundring
  3. Accept af transaktioner
  4. Anerkendelse som ny aktivklasse
  5. Anerkendelse som bedste værdibevarende aktiv

Keiser bemærkede, at El Salvador i øjeblikket gennemgår den tredje fase, hvor indførelsen af Bitcoin aktivt fremmes. Han forventer, at den fjerde fase – betragtning af Bitcoin som en ny aktivklasse og bedste værdibevarende aktiv – snart vil finde sted, også i USA.

Top  Craig Wright står for retten i Australien på grund af påstande om at være Bitcoin opfinderen Satoshi Nakamoto.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button