Krypto News

Schaefer: “Krypto-reguleringer er essentielle” Rupert Schaefer, en ledende medarbejder hos BaFin, har for nylig udtalt sig om FTX-kryptobørsens insolvens. Han understreger, at dette ikke bliver det sidste tilfælde af sin slags. “FTX er ikke den første og vil ikke være den sidste kryptoleverandør, der går konkurs,” siger Schaefer. Han anser klare og passende regler for kryptomarkederne som essentielle for at opbygge tillid til kryptoindustrien. Han sammenlignede situationen med flyregulering og sagde: “Det minder om ukendte flyvende objekter, der bevæger sig uden identifikation i luften, en mareridt for enhver pilot.” Europa og MiCA-loven Schaefer understregede BaFins strenge holdning til godkendelse af kryptovirksomheder. “Kun virksomheder med solide forretningsmodeller og troværdige ledere får godkendelse,” forklarede han. I mellemtiden trækker Binance deres BaFin-ansøgning tilbage, men henviser til den dynamiske globale markedssituation og de potentielle ændringer, der kan følge af MiCA-loven. Den 15. maj blev MiCA-lovforslaget godkendt af de europæiske finansministre. Dette har til formål at forhindre skatteunddragelse. Den svenske finansminister Elisabeth Svantesson ser det som en reduktion af risikoen for skatteunddragelse ved kryptoaktiver. Binance planlægger at genoverveje deres ansøgning efter forbedring af regulatorisk klarhed for at få fodfæste i Europa.

Schaefer: “Krypto-Regulieringer er essentielle”

Rupert Schaefer, der er i en ledende stilling hos BaFin, har for nylig udtalt sig om insolvensen i kryptobørsen FTX. Han understregede, at denne sag ikke vil være den sidste af sin slags.

“FTX er ikke den første og vil ikke være den sidste krypto-udbyder, der erklærer insolvens,” sagde Schaefer. Han ser klare og passende regler for kryptomarkeder som essentielle for at opbygge tillid til kryptoindustrien.

Han sammenlignede situationen med flyregulering og sagde: “Det minder om ukendte flyvende objekter, der bevæger sig uden identifikation i luftrummet, en mareridtssituation for enhver pilot.”

Europa og MiCA-loven

Schaefer understregede BaFins strenge holdning til godkendelse af kryptofirmaer. “Kun virksomheder med solide forretningsmodeller og troværdige ledere får godkendelse,” forklarede han.

I mellemtiden har Binance trukket deres ansøgning tilbage hos BaFin, men henviser til det dynamiske globale marked og de potentielle ændringer gennem MiCA-loven.

Den 15. maj fik MiCA-lovforslaget godkendelse fra de europæiske finansministre. Dette sigter mod at forhindre skatteunddragelse. Den svenske finansminister Elisabeth Svantesson ser dette som en reduktion af risikoen for skatteundgåelse ved kryptos.

Binance planlægger at genoverveje ansøgningen efter forbedring af den reguleringsmæssige klarhed for at slå rod i Europa.

Følg os for mere information om krypto på Twitter eller join vores gruppe på Telegram.

Ansvarsfraskrivelse

I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at levere nøjagtige og opdaterede oplysninger. Læserne opfordres dog til at kontrollere fakta uafhængigt og søge rådgivning fra eksperter, før de træffer beslutninger baseret på denne indhold.

Top  Tokioter Börse reagiert gelassen auf erste Zinserhöhung der japanischen Zentralbank - Dax mit gemischter Entwicklung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button