Krypto News

Schalke 04’s Hauptsponsor verspricht “finanzielle Freiheit” durch gesündestes Lebensmittel der Welt og krypto-valuta – men en ekspert advarer

Schalke 04 har en ny Hovedsponsor

Schalke 04 har annonceret en ny hovedsponsor, der hævder at producere “verdens sundeste fødevare”. Denne fødevare er forbundet med en kryptocurrency, der har til formål at gøre fans meget rige. En ekspert advarer dog om risici ved denne tilgang.

Sun Minimeal – En revolutionerende sundhedsløsning

Sun AG, det schweiziske firma bag “Minimeal”, har indgået et partnerskab med Schalke 04, der nu vil bære Sun Minimeal-logoet på deres trøjer. Sun Minimeal er en komprimeret måltidsløsning, der ligner en stor kiks. Ifølge Sun AG giver otte stykker af dette produkt alle de nødvendige næringsstoffer for en hel dag, kun med 800 kalorier. Dette nye koncept fremhæver bekvemmeligheden ved sund spisning og kaloriekontrol uden besværet med at tælle kalorier eller sulte sig selv.

En kombination af sundhed og kryptovaluta

Men Sun AG tilbyder mere end bare sund mad. Minimeal er knyttet til en kryptocurrency ved navn “Sun Points”. For hver euro en kunde bruger på mad, modtager de tilsvarende mængde Sun Points. Ifølge Wolfgang Grabher, administrerende direktør for Sun AG, kan disse Sun Points potentielt skabe “finansiel frihed” for kunderne.

Potentielle finansielle gevinster og advarsler

Grabher postulerer i et reklamevideo, at værdien af kryptocurrency’en forbundet med Minimeal har potentiale for en 10.000 gange stigning inden 2030. Mens dette tilbud kan lyde fristende, advares der af eksperter om risikoen for at satse på sådanne spekulative investeringer. Martin Calladine, en forsker inden for kryptogeschäften i sportsverdenen, advarer om at udnytte folks grådighed og mangel på viden i disse tilfælde.

Top  Ethereum-Wal sælger for 41 millioner dollars før markedsnedturen - Har hvaler sommetider insider-viden?

Advarsler fra myndighederne

Den tyske finanstilsynsmyndighed, BaFin, opfordrer generelt til forsigtighed ved investeringer i kryptoværdier, og påpeger at sådanne investeringer er spekulative og risikable.

Schalkes reaktion og fokus på ernæring

Schalke 04 har reageret på bekymringer ved at skelne mellem deres hovedsponsors produkter og kryptocurrency’en. Klubben understreger, at samarbejdet fokuserer på markedsføring af Sun Minimeal som et sundt produkt og ikke på kryptoinvesteringer. Desuden sikrer klubben, at ernæringsplanerne for spillerne er individuelt tilpassede og at anbefalinger af produkter som Minimeal ikke er obligatoriske.

Tidligere erfaringer med kryptofirmaer

Schalke 04 har allerede stiftet bekendtskab med risiciene ved kryptoindustrien, da et tidligere samarbejde med en kryptoapp førte til tab for fans, da firmaet bag appen gik konkurs i 2024.

I lyset af tidligere erfaringer og advarsler fra eksperter og finansielle myndigheder anbefales det, at folk tager sig tid til at undersøge og forstå de potentielle risici, før de engagerer sig i investeringer knyttet til kryptocurrency.avs.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button