Krypto News

Schweizer Krypto-Entrepreneur steht vor dem Rätsel: 226 Millionen Euro auf USB-Stick verlegt, aber Passwort vergessen

Jacob Thomas, en schweizisk krypto-iværksætter, har mistet adgangen til en USB-stick, der indeholder 7.002 Bitcoins, hvilket svarer til omkring 226 millioner euro. Unciphered, et cybersikkerhedsfirma fra Seattle, hævder at have knækket koden til USB-sticken, men Thomas har afvist deres hjælp. Thomas havde tidligere indgået aftaler med to andre hacker-teams, og det er muligt, at han stadig føler sig forpligtet over for dem. Konkurrerende hacker-teams kæmper nu om belønningen for at få adgang til Bitcoins. Thomas har investeret i Bitcoins siden 2011, hvor prisen var omkring 1,07 dollar pr. Bitcoin. I dag er prisen steget markant til 31.923,81 euro pr. Bitcoin.
Unciphered fortsætter med at håbe på et samarbejde med Thomas, men erkender, at det er op til ham at bestemme, om han vil bruge adgangen til formuen eller ej. De planlægger dog at offentliggøre et åbent brev og en video i de kommende dage for at forsøge at overtale eller presse Thomas til at samarbejde.

Top  Kaufland tilbyder at ombytte værdiløse NFT'er til indkøbskuponer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button