EthereumKrypto News

Sealana: Den nye Solana Memecoin, der har indsamlet over 3 millioner dollars i presale – et kig på trenden med krypto-presales og memecoins i 2024.

Krypto-Presales og Memecoins forbliver populære i 2024. I første kvartal dominerede Memecoin-projekter markedet og overgik næsten alle andre kategorier i kryptosfæren. Sealana er en ny Solana Memecoin, der har til formål at udnytte trenden målrettet og allerede har indsamlet over 3 millioner dollars i presalen. Memecoins og Solana – det har haft succes. Derudover satser Sealana også på Send-to-Wallet-trenden og har et viralt branding.

Sealana: 3 Millioner USD til SEAL
Sealana-teamet stræber efter at gøre SEAL-tokenet kendt gennem viralt branding og de seneste trends. Den stærke støtte i kryptosamfundet har senest drevet dynamikken omkring Sealana.

Den voksende popularitet af Memecoins fører til en ekspansiv marked med mange nye projekter. Ikke alle kan overleve, men Sealana synes at have fundet en niche med sin kapitalvækst. Det er vigtigt at generere efterspørgsel på markedet og vække interesse, hvilket synes at være lykkedes for teamet bag SEAL.

Sealana: Solana & Ethereum Forenet
Solana-Memecoin Sealana er nu også Multichain-kompatibel og kan nu købes via Ethereum. Dette øger likviditeten betydeligt, da flere investorer nu har adgang til mønten. Denne øgede likviditet er gavnlig for spredningen, da det letter handlen og styrker markedets stabilitet. Dette er igen positivt, da denne udvikling øger investorens tillid til Sealana og sandsynligheden for en højere vurdering stiger.

Sealana foran Udsolgt: Køb SEAL nu?
Sealana Presale kører (endnu) uden en fast tidsfrist og kan snart ende (ligesom andre Pre-sales, der kun varer få dage til uger). For at kvalificere sig til SEAL Airdrop er der altså lidt tid tilbage. Bevidst har teamet skabt en knaphed her, der øger efterspørgslen.

Top  Spænding i kryptomarkedet: NFT-handelsvolumen stiger til 1 milliard dollars, ORDI- og NuggetRush-prisbnivæer på vej igen

Deltagelse i Presalen er meget enkel og begynder som altid med en selvstændig Due Diligence. Interesserede investorer sender SOL til den angivne wallet-adresse eller køber SEAL via widgeten på den officielle hjemmeside.

Sent-to-Wallet-Presales på Solana-Blockchain vinder popularitet. Denne metode er særligt attraktiv for investorer på grund af sin enkelhed. Deltagerne sender simpelthen SOL til en bestemt wallet-adresse. For hver SOL investorerne bruger, modtager de et foruddefineret antal tokens, der distribueres via Airdrop. Hos Sealana er det 6.900 SEAL-tokener pr. SOL.

Detaljerede oplysninger er naturligvis tilgængelige på hjemmesiden. Så krypto-entusiaster kan selv beslutte, om Sealana bliver den næste store Memecoin, og om risiko-afkast-forholdet er attraktivt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button