BitcoinKrypto NewsRipple

SEC-Chef gratuliert Bitcoin Whitepaper und warnt die Krypto-Industrie

Bitcoin Whitepaper fejrer 15-års jubilæum med advarsel fra SEC-Chef Gary Gensler

Det berømte Bitcoin Whitepaper kan nu fejre sit 15-års jubilæum, og denne milepæl blev markeret med en interessant kommentar fra SEC-Chef Gary Gensler. Gensler, der er kendt for sin opmærksomhed på kryptoregulering, valgte at gratulere Bitcoin Whitepaperet via den populære kortmeddelendetjeneste Twitter.

I sin besked udtrykte Gensler nysgerrighed over, hvorvidt man ville kunne genkende Bitcoin-opfinderen, hvis han klædte sig ud som Satoshi Nakamoto på gaden. Dette humoristiske spørgsmål blev stillet på grund af den samtidige fejring af Halloween i USA og mange andre lande.

Men Genslers lykønskning var ikke blot en venlig gestus. Den indeholdt også en advarsel til hele kryptoindustrien. Ifølge Gensler er virksomheder bedst rådgivet om at overholde de amerikanske værdipapirlove. SEC fører under Genslers ledelse en hård linje, der delvis er blevet nødvendiggjort af FTX-skandalen. SEC har endda tidligere siddet sammen med Sam Bankman-Fried for at få rådgivning om regulatoriske spørgsmål.

Desværre ser det ud til, at SEC ikke har klaret sig så godt hidtil. De retssager, som de har anlagt for amerikanske domstole, har haft blandede resultater. Selv inden for SEC er der interne uenigheder, da visse kommissionsmedlemmer har givet offentligt udtryk for forskellige meninger om tilsynets fremgangsmåde.

Hvornår finder markedet ro?

Gary Genslers kommentarer understreger endnu en gang, at SEC ikke er færdig med at håndhæve reglerne. Investorer skal derfor stadig overveje, om de ønsker at påtage sig de risici, der er forbundet med en hårdere regulering. Ripple-sagen er et illustrativt eksempel, da søgsmålet havde store konsekvenser for XRP. Værdien af ​​XRP faldt kraftigt efter offentliggørelsen af søgsmålet i 2020. På samme måde reagerede markedet positivt på Ripples succes i retten.

Top  Bitcoin danner igen et opmuntrende chartmønster: Kan en ny opadgående trend være på vej?

Hvis SEC fortsætter med at straffe virksomheder uden at indtage en mere samarbejdsvillig holdning, ser det ud til, at fremtiden ikke ser lys ud. Dog forventer eksperter som analytikeren Eric Balchunas, at der vil være en positiv udvikling i markedet i form af Spot Bitcoin ETF’er det kommende år. Godkendelsen af ​​ETF’er i USA vil have en betydelig indvirkning på markedet.

Selvom Bitcoin ikke betragtes som et værdipapir af SEC, er godkendelsen af ​​ankomne ETF’er stadig afgørende for den originale kryptokurrency.

Selvom der er mange usikkerheder omkring SEC’s håndtering af kryptoindustrien, er det klart, at dens indflydelse stadig hænger som et truende sværd over markedet. Investorer og aktører vil fortsat være opmærksomme på udviklingen og afvente afklaring fra tilsynsmyndighederne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button