BitcoinEthereumKrypto News

SEC fordert Aktualisierung von Anträgen für Ether-ETFs – Überraschende Kehrtwende für Genehmigung!

SEC kræver opdatering af dokumenter til Spot-baserede Ether ETFs

Det amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har bedt partnere for spot-baserede børshandlede Ether-fonde (ETF’er) om at opdatere deres dokumenter. Dette markerer det første skridt mod godkendelse af ETH ETF’er og en overraskende vending fra SEC.

Siden november 2023 har BlackRock, Fidelity og andre fondsudbydere været i kampen om at lancere den første spot-baserede ETF på Ether (ETH), den anden største kryptovaluta efter markedsprisen. Ansøgerne ønsker at efterligne den overvældende succes med Bitcoin-ETF’er. Indtil for nylig var chancerne for godkendelse ved den kommende frist den 23. maj faldet kontinuerligt på grund af manglende kommunikation mellem SEC og ansøgere samt en kampagne fra myndigheden for at klassificere Ether som værdipapir. I en 180-graders vending kan SEC alligevel godkende Spot-Ether-ETF’er nu.

Chancer for ETF-godkendelse stiger fra 10% til 75%

Første rygter om fremskridt i godkendelsesprocessen for Ether-ETF’er begyndte at cirkulere på Twitter. På grund af øget politisk pres ændrede SEC pludselig retning. Insidere bekræftede rygterne over for Krypto-publikationen CoinDesk. Børser blev opfordret af den amerikanske børstilsyn til at opdatere deres 19b-4-ansøgninger på en accelereret basis. Selvom dette ikke garanterer en godkendelse af Ether-ETF’er, skal produktudbyderne først have deres S-1-ansøgninger godkendt, hvor der ikke er nogen fast frist. Men bølgen er sat i gang.

Forhøjet politisk pres

Den overraskende vending kan skyldes et nyt politisk pres fra Det Hvide Hus. For en uge siden vedtog USA’s senat en opløsning af SEC’s nye regnskabsregler vedrørende kryptobesiddelse hos finansielle institutioner. For første gang støttede begge partier ikke myndighedens tiltag. Tidligere havde det demokratiske parti været mere kritisk over for området. Republikanere har længe kritiseret SEC’s åbenlyse fjendtlighed over for kryptovalutaer under formand Gary Gensler.

Top  Ethereum oplever imponerende prisstigning - Hvad ligger bag den pludselige opsving?

Præsidentkandidat Donald Trump udnytter denne situation i sin egen kampagne. Under offentlige fremtrædener erklærer han sig “pro-krypto” og advarer mod fejl fra SEC. Det er muligt, at Biden-administrationen før valgene trækker sig tilbage for ikke at fremmedgøre kryptoentusiaster helt. Ifølge skøn ejer 20% af amerikanerne digitale aktiver. En ubegrundet forsinkelse af Ether-ETF’er ville sætte den siddende præsident i en ubehagelig position.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button