BitcoinEthereumKrypto News

SEC godkender ETF’er bundet til Ethereum – Ebnede vejen for handel med Ether-Spot-ETF’er

Den amerikanske børsmyndighed SEC har overraskende godkendt ansøgningerne fra børserne Nasdaq, CBOE og NYSE om at lave børsnoterede fonde (ETF’er), der er bundet til kryptovalutaen Ether. Dette kan banke vejen for handel med sådanne produkter (Ether-Spot-ETF’er) allerede i år. Godkendelsen torsdag er en stor overraskelsessucces for børserne og kryptovalutabransjen, der indtil for nylig havde forventet, at SEC ville afvise ansøgningerne.

Im Januar havde SEC allerede godkendt Bitcoin-Spot-ETF’er. Dette var et vendepunkt, der gav branchen en opmuntring gennem ekstra efterspørgsel. Investorer får dermed adgang til Bitcoin gennem regulerede udbydere uden at skulle gå vejen om en kryptobørs.

Ethereum er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin

Flere investeringsfirmaer, herunder VanEck, ARK Investments/21Shares og BlackRock, håber også på at kunne lancere produkter, der er bundet til Ethereum – den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin. Torsdag udløb fristen, inden hvilken SEC skulle træffe afgørelse om en ansøgning fra VanEck. På markedet havde man forventet en afvisning, da tilsynet ikke havde talt med ansøgerne om ansøgningerne. Men mandag i denne uge bad SEC angiveligt uventet børserne om at revidere deres ansøgninger hurtigt.

Bortset fra børserne kræver også udgiverne af ETF’er, emittenterne, en godkendelse fra SEC for at udarbejde detaljerede investoroplysninger. I modsætning til børsernes ansøgninger er der ingen fast tidslinje, inden hvilken SEC skal træffe afgørelse herom.

SEC havde afvist Bitcoin-Spot-ETF’er i mere end et årti på grund af bekymringer for mulig manipulation. Men tilsynet blev tvunget til at godkende dem, efter at et investeringsfirma havde vundet en retssag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button