Krypto NewsRipple

SEC legt Berufung gegen Ripple-Urteil ein: XRP-Kurs fällt um 14 %

SEC anker Ripple-sag: Hvad dette betyder for $XRP

Mange har frygtet det, og nu er det blevet en realitet. Den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC har indgivet anke mod dommen i retssagen mod Ripple. Ripple er virksomheden bag $XRP, den syvendestørste kryptovaluta i verden. Umiddelbart efter meddelelsen om, at SEC appellerer, faldt $XRP-kursen med 14 %. Processen, der allerede tog over 3,5 år første gang, kunne gå i en anden runde, der også potentielt vil trække ud i lang tid. En kryptoadvokat forklarer, hvor lang tid det kan tage.

Dom forventes tidligst i januar 2026

Kryptoadvokaten Fred Rispoli, der er godt bekendt med retssagen mellem SEC og Ripple, estimerer, at der tidligst vil falde en dom i januar 2026. Dog erkender han, at det kunne tage endnu længere tid. Han nævner også marts og april 2026 som et muligt tidsrum for klarhed. Han svarer på spørgsmålet om, hvorvidt nye love kunne fremskynde processen, hvilket han svarer bekræftende på.

$XRP fortsætter under pres

I de seneste dage har der været en korrektion på det samlede kryptomarked på grund af eskalerende konflikter mellem Iran og Israel, hvilket har skabt stor usikkerhed på markederne. $XRP er blevet særligt hårdt ramt, da investorer straks reagerede på nyheden om anken fra SEC. I løbet af de sidste 4 dage er $XRP-kursen faldet med over 18 %.

Hvis appelforhandlingen virkelig varer endnu halvandet år, er der en høj sandsynlighed for, at $XRP vil gå glip af denne bullrun, der forventes i den periode på kryptomarkedet. Selv hvis der kom klarhed og myndigheden ikke appellerede, ville kursen sandsynligvis ikke eksplodere.

Top  Dogecoin-Hauptentwickler lehnt Wechsel zu Proof-of-Stake ab: “Entweder ist es Proof-of-Work oder ich gehe”

Fremtiden for $STARS: næsten 2 millioner dollars investeret

Crypto Allstars ($STARS) er et nyt projekt, som beskæftiger sig med meme coins, der i år er mere populære end nogensinde. Udviklerne arbejder på MemeVault, en staking-protokol, der tillader staking af forskellige kendte meme coins på tværs af blockchain og modtage en afkast i form af $STARS-token. Efterspørgslen efter $STARS er ekstremt høj fra starten, da investorer kan opnå en højere afkast.

$STARS-token er stadig tilgængelige i forsalg, hvor prisen flere gange øges inden notering på kryptobørserne, hvilket allerede betyder en boggevinst for tidlige købere. Investorer har på kort tid købt tokens til en værdi af næsten 2 millioner dollars, hvilket får analytikere til at forvente, at $STARS-kursen efter noteringen på kryptobørser hurtigt kan stige til flere gange.

Investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Gør din egen due diligence, før du investerer. Denne artikel er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button