Krypto NewsRipple

SEC lider nederlag igen i retten: Ripple (XRP) besejrer SEC i retssag

XRP News: SEC taber igen i retten

SEC (Securities and Exchange Commission) oplever endnu et nederlag i retssale, hvilket ryster finansverdenen. Denne seneste retssag mod SEC skader deres omdømme og får opmærksomhed fra Ripple (XRP).

SEC indgav oprindeligt søgsmålet i 2021 og anklagede forretningsmanden Aron Govil for at have ført investorer af to virksomheder, Cemtrex og Telidyne, bag lyset. Anklageskrifterne omfattede også, at Telidyne fejlagtigt hævdede at udvikle mobilapplikationer, der ville lette kryptotransaktioner og hjælpe i kampen mod coronavirus. SEC søgte i retten om en bøde samt yderligere erstatningsbetalinger.

Den seneste afgørelse fra det 2. kammer i US Appeals Court, der blev annonceret fredag den 4. november, kommer som et hårdt slag for SEC. Retten fastslog, at SEC ikke kunne kræve erstatning fra den anklagede, uden at påvise de faktiske økonomiske tab for investorerne.

Denne juridiske tilbageslag spiller i hænderne på Ripple, et firma der allerede er dybt involveret i en alvorlig retssag med SEC. Stuart Alderoty, Ripple’s chefjurist, kommenterede det seneste nederlag på Twitter med en spottende tone: “Endnu et nederlag for SEC i denne uge… Serien fortsætter.”

Fejrer Ripple nu?

Den juridiske kamp mellem SEC og Ripple drejer sig om XRP’s klassificering, som er Ripple’s kryptovaluta. En tidligere dom i denne sag fastslog, at XRP ikke skulle betragtes som en selvstændig investeringskontrakt. Det udelukkede dog institutionelle salg af XRP fra denne beslutning og betragtede dem som investeringskontrakter.

I lyset af denne seneste afgørelse i Govil-sagen frygter visse juridiske eksperter, at SEC kan lide endnu et nederlag i forligsfasen af sagen. Fokuspunktet i dette forlig er spørgsmålet om mulige erstatningsbetalinger fra Ripple. SEC står imidlertid over for en kompleks opgave: institutionelle XRP-investorer skal bevise, at de faktisk har lidt økonomiske tab for at kunne få erstatning.

Top  Bitcoin-Finansiel tjenesteudbyder River offentliggør imponerende tal for Lightning-netværket.

Ripple havde solgt XRP til institutionelle investorer for 770 millioner dollars. Juridiske eksperter spekulerer nu i, om SEC i forligsfasen af sagen vil forsøge at overtale Ripple til at betale en betydelig del af disse salg som straf. Retssagen mellem SEC og Ripple forbliver derfor spændende og rejser mange spørgsmål, som krypto- og finansmarkederne følger spændt med i.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button