Krypto NewsRipple

SEC vs. Ripple: Hvad betyder det for XRP-kursen?

XRP-Kurs falder under 0,55 $: SEC vs. Ripple retssag fortsætter

Den seneste udvikling i den igangværende retssag mellem Securities and Exchange Commission (SEC) og Ripple har haft en negativ indvirkning på XRP-kursen, der faldt under 0,55 $. Retssagen har nået et afgørende punkt, hvor begge parter, Ripple og SEC, arbejder på at indgive deres skriftlige indlæg.

Næste vigtige datoer i retssagen

  • 13. marts: SEC skal indgive sit skriftlige indlæg vedrørende foranstaltninger
  • 12. april: Frist for indgivelse af eventuelle anmodninger mod foranstaltninger
  • 29. april: Deadline for endelige foranstaltninger

Den 29. april er særlig vigtig, da retten vil fastsætte straffen for Ripples institutionelle XRP-salg. Derefter forventes retssagen at blive afsluttet, medmindre den går til retssag.

LEJILEX og CFAT sagsøger SEC

Derudover har kryptobørsen LEJILEX sammen med Crypto Freedom Alliance of Texas (CFAT) indgivet en retssag mod SEC. Formålet med søgsmålet er at få en erklæring fra SEC om, at “sekundære markedsalg af digitale aktiver, som LEJILEX ønsker at lette gennem sin børs, ikke er salg af værdipapirer”.

Dette søgsmål er bemærkelsesværdigt, da det markerer første gang, at en kryptobørs sagsøger en reguleringsmyndighed, før et projekt går i gang. Søgsmålet anmoder om, at retten fastslår, at sekundære markedsalg af digitale aktiver ikke er værdipapirsalg og at LEJILEX ikke er forpligtet til at registrere sig hos SEC som børs, mægler eller clearinghus.

Teknisk analyse af XRP-kursen

På trods af faldet under 0,55 $ er der stadig en vis optimisme omkring XRP-kursen ifølge tekniske analytikere. Forventningen er, at kurven vil korrigere sig og muligvis fortsætte sin rally mod niveauet på 0,6073 $.

Top  Ripple (XRP) - Problemer efter afgørelsen

Dog advarer analyser om, at en afslutningskurs under 0,5219 $ kan indikere yderligere korrektioner og en mulig nedgang under 0,50 $. Tekniske indikatorer som MACD og Awesome Oscillator peger begge på forskellige mulige prisbevægelser af XRP.

Alt i alt vil markedets reaktion på de kommende begivenheder i SEC vs. Ripple retssagen have stor indflydelse på XRP-kursen og kryptomarkedet generelt.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button