Krypto News

SEC vurderes at godkende flere Ethereum-Futures-baserede indeksfonde på samme tid

SEC forventes at godkende flere Ethereum Futures ETF’er

Ifølge kilder i Wall Street Journal forventes det, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkende flere indexfonde (ETF’er) baseret på Ethereum-futures. Siden juli har SEC modtaget en strøm af ansøgninger fra investeringsfirmaer om ETF’er, herunder ansøgninger om ETF’er, der kombinerer futures for Bitcoin og Ethereum. Indtil videre har SEC ikke bedt virksomhederne om at trække deres ansøgninger tilbage, hvilket er en markant forskel fra 2021, hvor flere investeringsfirmaer blev bedt om at trække lignende ansøgninger tilbage. Dette tyder på, at SEC ikke vil blokere oprettelsen af fondene på kort sigt.

Der er i øjeblikket mindst 16 ansøgninger om ETF’er baseret på Ethereum-futures, der venter på godkendelse hos SEC. Disse krypto-futures ETF’er vil afspejle kursudviklingen for krypto-terminkontrakter. I stedet for at investere direkte i Bitcoin eller Ethereum vil en krypto-futures ETF for eksempel investere i terminkontrakter, der er bundet til prisen på den pågældende kryptocurrency.

Valkyrie kan blive første til at lancere BTC-ETH ETF

Valkyrie Asset Management har anmodet om tilladelse til at lancere en Ether-futures ETF sammen med en tidligere ansøgning om kombinerede Bitcoin-futures og Ethereum-futures ETF’er. Valkyrie vil være det første firma til at lancere en kombineret BTC-ETH-ETF og forventes at kunne starte allerede i oktober.

I ETF-branchen er det afgørende at være først på markedet. Ifølge Wall Street Journal har den første Bitcoin-futures ETF, der blev godkendt af ProShares i oktober 2021, akkumuleret en forvaltningskapital på 1 milliard dollar, mens det tilsvarende produkt fra Valkyrie, der blev lanceret nogle dage senere, kun har en forvaltningskapital på næsten 28 millioner dollar. Denne seneste ansøgning kan give Valkyrie en vigtig konkurrencemæssig fordel denne gang.

Top  EZB-leder opfordrer politikere til handling for at støtte Europas økonomi

SEC overvejer også godkendelse af direkte Bitcoin ETF

Udover at overveje ETF’er baseret på krypto-futures har SEC stadig en beslutning til gode om godkendelse af den første “direkte” Bitcoin ETF i USA. Blandt de virksomheder, der venter på godkendelse, er store finansfirmaer som Fidelity og BlackRock. Ifølge ansøgningsplanen har SEC frem til januar til at træffe en endelig beslutning.

Det bliver spændende at se, hvordan SEC’s godkendelser af ETF’er vil påvirke kryptomarkedet, og om det vil give en bredere adgang for investorer til at deltage i kryptomarkedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button