BitcoinKrypto News

Semler Scientific og Mt Gox skaber røre på markedet med store BTC-bevægelser

Bitcoin faldt kortvarigt under $70.000 tirsdag på baggrund af bemærkelsesværdige bevægelser fra Semler Scientific og Mt. Gox. Glassnode har også delt vigtige On-Chain-indsigter, der skaber klarhed over markedets nuværende tilstand.

Semler Scientific og Mt. Gox chokerer markedet med nye BTC-bevægelser

I en pressemeddelelse annoncerede medizinteknologivirksomheden Semler Scientific, at de har indført Bitcoin som deres primære reservemønt, efter at have købt 581 BTC til $40 millioner. Virksomhedens formand, Eric Semler, fremhævede Bitcoin’s deflationære design, institutionelle accept efter ETF-godkendelse, potentiale for høj afkast og øget opmærksomhed på digitalt guld som årsager til at investere i BTC. Denne handling, inspireret af MicroStrategy, førte til en 36% stigning i Semlers aktie.

På samme tid har den kollapsede kryptobørs Mt. Gox flyttet over 141.000 BTC til en værdi af $9,6 milliarder til forskellige adresser, angiveligt for at begynde tilbagebetalingen til investorer. Mt. Gox har dog ikke formelt påbegyndt tilbagebetalingerne endnu, hvilket har skabt spekulation om en fremtidig BTC-salg og mulige kursfald.

Glassnode kaster lys over Bitcoins seneste On-Chain-bevægelser

Glassnode’s data viser, at Bitcoin’s korrekturdrawdown i nuværende bullmarked 2023-2024 minder om 2015-2017-trenden, drevet af spotpriser. Efter at have nået en lav på -20,3% er Bitcoin nu på vej op, støttet af stigende interesse for Bitcoin-ETF’er på spotbasis.

Desuden viser Glassnode, at langsigtede indehavere har begyndt at akkumulere igen efter at have solgt under Bitcoin’s tidligere ATH på $73.000. Dette afspejles i nettotilstrømningen til amerikanske Bitcoin-ETF’er, der er steget markant, og langsigtede indehavere har for første gang siden december 2023 øget deres beholdning med ca. 12.000 BTC om måneden.

Top  Gründer køber FTX Europe tilbage efter langvarig retssag - Hvad skete der?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button