Krypto News

Senator Elizabeth Warren findet Unterstützung für ihren Gesetzesentwurf zur Bekämpfung von Geldwäsche durch digitale Vermögenswerte

Senator Elizabeth Warren får fem flere senatorer til at støtte hendes lovforslag om bekæmpelse af hvidvaskning af penge

Senatoren Elizabeth Warren, der er kendt som en kritiker af digitale aktiver, har offentliggjort, at fem flere senatorer har tilkendegivet deres støtte til et af hendes lovforslag om bekæmpelse af hvidvaskning af penge.

Støtte fra fem senatorer
I en erklæring den 11. december delte Warren nyheden om, at senatorerne Raphael Warnock, Laphonza Butler, Chris Van Hollen, John Hickenlooper og Ben Ray Luján har tilsluttet sig hendes lovforslag, der blev fremsat i juli, om Digital Asset Anti-Money Laundering Act. Ifølge Warren sigter forslaget specifikt mod den ulovlige brug af kryptoaktiver til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Overpartsstøtte og kritik
Lovforslaget har allerede opnået tværpolitisk støtte fra flere senatorer og organisationer, herunder Bank Policy Institute, Massachusetts Bankers Association, Transparency International U.S., Global Financial Integrity, National District Attorneys Association, Major County Sheriffs of America, National Consumer Law Center og National Consumers League. Warren gentog også påstanden om, at omkring halvdelen af det nordkoreanske raketrogram finansieres gennem digitale aktiver.

Kritikere advarer
Kritikere af forslaget mener, at lovgiverne bør fokusere på onde aktører, der udnytter teknologien, i stedet for at angribe digitale aktiver og den underliggende infrastruktur. Steve Weisman, en ekspert i cybersikkerhed, støttede lovforslaget under en senatshøring i november og betegnede det som “uvurderligt” i bekæmpelsen af hvidvaskningsproblemer.

Loft over bipartiets støtte
Warren fremhævede glæde over den tværpolitiske støtte og erklærede, at lovforslaget er det mest afgørende indgreb, der blev fremsat for at tackle den ulovlige brug af kryptovalutaer og give tilsynsmyndighederne flere redskaber. Senatorens kamp for at forhindre misbrug af digitale aktiver fortsætter med at samle støtte fra flere sider.

Top  Frygt og grådighed spreder sig blandt investorer efter seneste krypto-kurstigninger: Fear and Greed Index når toårs højdepunkt

Detaljer om det specifikke indhold af lovforslaget og forslagets fremtidige skæbne vil blive afsløret i de kommende måneder og vil formentlig fortsat tiltrække opmærksomhed fra både tilhængere og modstandere.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button