Krypto News

September bringt Verluste für Ethereum – Bitcoin BSC boomt im Pre-Sale

September viser sig at være en dårlig måned for Ethereum

Den anden største kryptocurrency, Ethereum, har haft en vanskelig start på september. Prisen er faldet med 1% inden for de sidste 24 timer, og markedsudviklingen tyder på, at en markedsværdi på 200 milliarder dollars nu er langt ude i fremtiden. Det ser ud til, at Ethereum har problemer med at holde prisen over $1.600, og det hidtidige års højdepunkt på $2.137 er næsten ikke længere opnåeligt.

Tegn tyder på, at Ethereum kan tabe mere end 10% i september, og dette får investorer til at frygte det værste. Hvis der sker yderligere tab i dag, forventes det også at fortsætte på lørdag og søndag, og prisen for Ethereum kan nærme sig den psykologisk vigtige $1.500.

Selvom Ethereum tidligere i år har oplevet en gevinst på 80%, der førte til et årligt højdepunkt på $2.137 i april, er disse gevinster gradvist ved at forsvinde. Vigtige indikatorer fra teknisk analyse antyder yderligere tab, og historiske data og markedsvilkår indikerer det samme – i hvert fald i de kommende uger.

Bitcoin BSC skaber efterspørgsel trods bjørnemarked

Mens Ethereum har kæmpet, har den nye Bitcoin BSC oplevet en eksplosion i efterspørgslen. Bitcoin BSC er tilgængelig i en forsalg i øjeblikket, og det ser ud til at være en stor succes. På bare tre dage har salgsvolumen nået næsten $300.000, hvilket allerede har overgået forventningerne.

Bitcoin BSC er en Bitcoin-token baseret på BNB Smart Chain. Projektet har til formål at kombinere det bedste fra begge verdener og drage fordel af Bitcoin’s popularitet og BNB Smart Chain’s lave omkostninger og hurtige transaktionstid. Mens Bitcoin har nogle aldersrelaterede ulemper, såsom lange transaktionstider og høje omkostninger, kommer Bitcoin BSC med øjeblikkelige overførsler til brøkpengesatser.

Top  USA godkender 11 Bitcoin-ETF - men tyske investorer står stadig på sidelinjen

Mængden og prisen på Bitcoin BSC minder om den oprindelige Bitcoin fra 2011. I øjeblikket er der 6 millioner $BTCBSC tilgængelige til en pris på $0,99 hver. Desuden er udstedelsen af nye $BTCBSC også baseret på Bitcoin’s model. Mens Bitcoin bruger Proof of Work-mekanismen til at validere transaktioner og skabe nye mønter, bruger Bitcoin BSC Proof of Stake-mekanismen.

Bitcoin BSC’s Proof of Stake-mekanisme giver købere mulighed for at stake deres købte $BTCBSC og tjene passive indtægter i form af ekstra tokens. Dette staking-funktion kan endda bruges under forsalget. Mere end halvdelen af køberne fra forsalget har allerede besluttet at stake deres tokens.

Selvom APY (årlig procentmæssig afkast) kan falde, når staking-puljen bliver større, og flere købere staker, kan den stadig være høj nok til at generere betydelige gevinster for dem, der staker deres tokens. Staking-protokollen er også baseret på Bitcoin og belønner stakere hvert 10. minut, når en ny blok bekræftes på Bitcoin-blockchainen. Belønningerne vil også blive halveret hvert fjerde år, ligesom med Bitcoin, hvilket betyder, at der vil være i alt 21 millioner $BTCBSC.

Forventet stigende efterspørgsel efternotering

Forsalget er kun lige begyndt, men det har allerede indbragt mere end $300.000 i salg, hvilket indikerer en høj efterspørgsel. Der forventes, at forsalgets hard cap på $6 millioner vil blive nået hurtigt.

En stor fordel ved at deltage i forsalget er, at købere stadig kan købe til en fast pris på $0,99, mens prisen sandsynligvis vil variere betydeligt efter den officielle handelsstart på decentraliserede kryptobørsen, PancakeSwap. Baseret på tidligere projekter som BTC20 og BTC2.0, der begge har oplevet betydelige stigninger, kan det forventes, at Bitcoin BSC også vil opleve en brølende start, hvor prisen kan stige langt over $10.

Top  Klarer Kurs nach oben: Herbst-Rally beim Bitcoin steht bevor

Investorer skal dog huske, at handel med kryptocurrency er spekulativ, og der er altid risiko for tab. Det er vigtigt at udføre ens egen due diligence og kun investere det beløb, man er villig til at miste.


Hvis du har spørgsmål til artiklen, kan du kontakte info@cryptopr.com eller her.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button