BitcoinKrypto News

“Shark Tank”-stjerne Kevin O’Leary afslører: Jeg ville aldrig købe en Bitcoin-ETF

Bitcoin-ETF’er: Shark Tank-stjerne Kevin O’Leary vil ikke købe dem

“Shark Tank”-stjernen Kevin O’Leary sagde til Fox Business torsdag, at han aldrig ville købe en Bitcoin-ETF. Han mener, at det er “fuldstændig unødvendigt” at betale gebyrer, selvom han selv ejer kryptovaluta. Dog hilste han godkendelsen af ETF’erne velkommen som et væsentligt skridt i forbedringen af krypto-reguleringen i USA.

O’Leary finder det meningsløst at hoppe med på vognen, når ETF-udstedere opkræver gebyrer – selvom nogle af dem midlertidigt undlader det. Han sagde: “Hvis jeg kun vil holde Bitcoin som digitalt guld på lang sigt, som jeg gør, ville jeg aldrig købe en ETF. Hvorfor skal jeg betale disse gebyrer? Det er fuldstændig unødvendigt, og de tilføjer ingen værdi.” Han forventer heller ikke, at alle de elleve godkendte Bitcoin-ETF’er “vil overleve”.

I stedet forudsiger han, at to eller tre af dem vil skille sig ud, hvilket svarer til en forudsigelse fra Galaxy Digitals administrerende direktør, Mike Novogratz. “Jeg ville satse på, at giganter som Fidelity og Blackrock til sidst vil være i spidsen, fordi de har et enormt distributionsnetværk,” sagde O’Leary.

Selvom han personligt er skeptisk over for investeringer i de nye ETF’er, anser han deres officielle godkendelse for et betydeligt skridt fremad for kryptoindustrien. O’Leary håber, at ETF’erne også kan motivere lovgiverne til at overveje digitale betalingssystemer som den dollarsikrede stablecoin USDC. “Nu har vi denne betydningsfulde mulighed, hvilket er fantastisk. Men det er stadig meget tidligt, vi er kun i første inning,” sagde han.

I mellemtiden sagde O’Leary i et separat “CoinDesk”-interview, at Bitcoin har potentialet til at tredoble sin pris inden 2030 og nå 150.000 til 250.000 dollar. Men han sagde, at Cathie Woods bullish case, om at Bitcoin kunne nå 1,5 millioner dollar inden 2030, kun ville ske i tilfælde af en økonomisk katastrofe. “For at Bitcoin så hurtigt når den pris, skulle den amerikanske økonomi efter min mening på en eller anden måde have tabt pusten,” sagde han. “Så nej, jeg er ikke enig i det prisniveau.”

Top  Ekspert: Bitcoin er på vej mod rekordhøj vækst i det kommende år

Registreret af:Assistent0Python_team

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button