BitcoinKrypto NewsShiba Inu

SHIB Analyse: Wird der Kurs durch den Bitcoin-Rückgang beeinflusst?

Bitcoin’s fald i går førte også til et fald i Shiba Inu (SHIB) ned til den lyseblå box mellem 0,0156 og 0,016 US dollar. Denne zone fungerede dog som stærk support, hvilket resulterede i en god opkøbning af kursen. I dag formåede SHIB at bryde over den 200-dages EMA, hvilket nu ikke længere fungerer som modstand.

På Volume Profile Visible Range (VPVR), der viser det handlede volumen i specifikke prisområder, er det tydeligt, at der er blevet handlet meget volumen omkring den 200-dages EMA. Dette kunne fungere som støtte for kursen, hvis den forbliver over EMA’en. Den gule linje ved 0,018 US dollar fungerer aktuelt som modstand og ligger lige under det sidste større volumenbar, før volumen falder markant. Hvis dette område brydes, kan kursen hurtigt stige, da der er blevet handlet mindre i højere prisområder.

Det er dog afgørende, hvordan Bitcoin udvikler sig. Hvis Bitcoin fortsætter med at falde, kan også altcoins som SHIB komme under pres, hvilket er en velkendt dynamik på markedet.

På heatmapet er det tydeligt, at der er akkumuleret meget likviditet omkring den 800-dages EMA, lidt over det lavere store volumenområde i VPVR, der ligger omkring 0,014 US dollar. Indtil dette punkt vil SHIB dog først møde support ved den 50-dages EMA, den grønne linje, og den 800-dages EMA. En tilbagegang til dette område virker derfor ikke umiddelbart sandsynlig, så længe SHIB kan holde sig over den 200-dages EMA.

I 4-timersdiagrammet kunne den 200-dages EMA give stærk support. Kursen lukkedes derefter over den 800-dages EMA, og en potentiel tilbageslag ved den 50-dages EMA er mulig. Hvis kursen igen bruger den 200-dages EMA som support, kan der dannes et bullish W-mønster, der baner vejen for yderligere stigning – et ideelt scenarie.

Top  Wall Street Memes ICO-Handelsstart: Erhöhte Chancen auf hohe Nachfrage durch Zugänglichkeit und Investor-Engagement

RSI ligger på 46 point, lidt under den neutrale zone, hvilket er let bearish, men ikke nødvendigvis afgørende. MACD viser derimod et positivt billede for en mulig trendomvendelse. Histogrammet antyder, at momentum skifter fra negativt til positivt. Derudover krydser signallinjen trendlinjen nedefra, hvilket er et yderligere positivt signal for en stigning.

Også billede af Liquidation Levels viser, at der er få større gearede long-positioner under den nuværende SHIB-kurs, mens der er mange store gearede short-positioner over kursen. Dette taler også for en højere sandsynlighed for en stigning end en tilbagegang.

I sådanne faser kan teknisk analyse af altcoins give indsigt, men kursudviklingen afhænger ofte stærkt af udviklingen af Bitcoin.

Om forfatteren

Bastian Keller (Bitbull) har handlet selvstændigt på Forex-markedet siden 2015 og har været professionel trader på Krypto-markedet siden 2018. Han deler aktivt sin ekspertise på forskellige sociale medieplatforme, især på sin YouTube-kanal “Bitbull Trading” med over 60.000 abonnenter. Bitbull har også oprettet platformen TradeMania, som sigter mod at gøre det lettere for begyndere at starte med Krypto-trading.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button