AltcoinsKrypto News

SHIB-Pris stiger trods tilbagegang på kryptomarkedet

SHIB-Preis steigt trotz Abschwung am Kryptomarkt

Shiba Inu (SHIB), den populære kryptokurrency med et hundemotiv, oplevede en betydelig værdistigning denne uge, i modsætning til den generelle nedadgående trend på kryptomarkedet. SHIB handles i øjeblikket til 0,000008 dollars og steg med 6% i løbet af de sidste 24 timer og har opretholdt samme vækstrate i løbet af de sidste syv dage.

Der Kryptomarkt schrumpft, SHIB widersetzt sich dem Trend

Mens det samlede kryptomarkedets kapitalisering faldt fra ca. 1,25 billioner dollars til 1,23 billioner dollars og oplevede et fald på 1,68% denne uge, var SHIB imod alle forventninger og steg med 8,78% i løbet af de sidste 24 timer og over 9% i løbet af de sidste syv dage. Den seneste prisstigning af Shiba Inu kan tilskrives fremskridt inden for to vigtige initiativer: udviklingen af Shibarium, en spændende Layer-2-skaleringsløsning, og frigivelsen af betaversionen af Cross-Chain Bridge, som muliggør offentlige tests.

Die Cross-Chain-Brücke und ihre Funktionen

Den ny-introducerede Cross-Chain Bridge, der bruger både Plasma- og Proof-of-Stake (PoS)-teknologi, tjener et dobbelt formål. For det første giver den brugerne mulighed for at overføre tokens mellem Shibarium og Ethereum (ETH), den førende smart contract-platform. For det andet fungerer den som en selvstændig skaleringsløsning og muliggør problemfrie transaktioner. Med hensyn til broen advarer Shiba Inu-teamet om forsigtighed og anbefaler brugere kun at bruge testtokens fra faucets og ikke rigtige digitale aktiver. Faucets er platforme, der distribuerer små mængder tokens, så brugerne kan udføre simple opgaver på blockchain. Ved at udnytte disse fremskridt og den stigende interesse for Shiba Inu-økosystemet har kryptokurrencyen vist sig at være ekstremt modstandsdygtig og har demonstreret sit potentiale som en imponerende konkurrent til Dogecoin (DOGE) og andre digitale aktiver.

Top  Blockchain Technology Revolutionizes Film Funding with World's First Tokenized Documentary 'Bull Run'

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button