AltcoinsKrypto News

Shiba Inu overtager titlen som favoritmeme-coin og slår Cardano og Dogecoin i popularitet

Shiba Inu fortsætter med at være populær blandt krypto-investorer

Shiba Inu er en populær meme-coin, der fortsat vinder frem hos krypto-investorer. Trods faldende priser det sidste år anses Shiba Inu stadig for at være en favorit blandt investorerne og overgår endda anerkendte coins som Cardano og Dogecoin i lande med mange krypto-investorer.

Ifølge Google Trends har interessen for Shiba Inu i Canada og USA overgået interessen for Dogecoin og Cardano. Data viser, at Shiba Inu i de sidste 12 måneder har modtaget flest søgninger. Selvom Dogecoin indimellem har haft en markant føring, tyder det på, at Shiba Inu på lang sigt er vinderen. Siden april 2023 har Shiba Inu overhalet Cardano og Dogecoin, og der er ingen tegn på, at denne trend stopper foreløbigt.

Shiba Inus popularitet under kryptomarkedets nedtur

Især i september var interessen for Shiba Inu mere end dobbelt så høj som interessen for Cardano og Dogecoin. Selv under kryptomarkedets nedtur ved udgangen af august bevarede Shiba Inu sin popularitet.

En af årsagerne til Shiba Inus stigning i popularitet er lanceringen af Shibarium-blockchainen. Dette Layer-2-netværk, der er baseret på Ethereum, blev introduceret i august og genoplivede interessen for SHIB-tokenet, der nu officielt fungerer som et governance-token.

Selvom Shiba Inu er førende i investorinteresse, afspejles dette ikke nødvendigvis i rentabiliteten for holderne af dette meme-coin. Ifølge data fra IntoTheBlock opnår kun 9% af SHIB-indehaverne i øjeblikket nogen form for fortjeneste i forhold til 41% af Dogecoin-indehaverne. Sammenlignet hermed er Cardano-indehavernes gevinster skuffende 4%. Alligevel klarer Shiba Inu sig bedre end Cardano.

Top  Senator Cynthia Lummis' Foreslår at USA indfører Bitcoin som strategisk reserve - Lovforslag om oprettelse af Bitcoin-reserveprogram indgivet i Senatet

Lignende prisnedgang for alle tre coins

Hvad angår prisudviklingen, har alle tre coins oplevet lignende tab i forhold til deres all-time highs. Shiba Inu er faldet med 91,49% siden sit all-time high, mens Dogecoin og Cardano begge har mistet henholdsvis 91,59% og 91,89%.

Det er stadig uvist, hvordan Shiba Inu Coin vil udvikle sig. På trods af den aktuelle rentabilitet er den fortsatte interesse fra krypto-investorer et tegn på, at den fortsat har en stærk position på markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button