AltcoinsKrypto News

Sikkerheds- og Børsmæglerkommissionen udtrykker bekymring over omfattende overtrædelser og misligholdelse i kryptoområdet

Gary Gensler udtrykker bekymring over manglende overholdelse og svig i kryptorummet

Gary Gensler, formand for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), har endnu engang givet udtryk for bekymring over udbredelsen af ​​overholdelsesproblemer og svig i kryptorummet.

Under en nylig konference arrangeret af Better Markets anerkendte Gensler, at selvom ikke alle tokens kan forudbedømmes, falder en betydelig del af kryptoindustrien ind under værdipapirloven, men forbliver ikke-kompatible.

“Meget af dette kryptorum, uden at forudbedømme nogen tokens, falder ind under værdipapirloven, men desværre er meget af det også ikke-kompatibelt,” sagde han.

Han hævdede, at krypto har haft en destruktiv indvirkning på millioner af investorer, der har lidt tab, og understregede, at disse problemer potentielt kunne brede sig ud over kryptoindustrien og påvirke det bredere finansielle system.

“Millioner af investorer er blevet såret på dette område,” sagde han.

SEC-formanden understregede vigtigheden af investorernes tillid og sagde, at finansiering er baseret på tillid, og enhver erosion af den tillid kan få vidtrækkende konsekvenser.

Trods anerkendelse af, at den samlede kryptoøkonomi er relativt lille i forhold til kapitalmarkederne i billioner, understregede Gensler den potentielle skade, den kan forårsage for investorernes tillid.

Han pegede på direkte forbindelser mellem fiaskoen for regionale banker tidligere på året og deres involvering i kryptofeltet.

Gensler siger, at kryptosvig er massiv

Gensler udtrykte bekymring over de høje niveauer af svig i kryptoindustrien og erklærede, at han aldrig havde set en så udbredt manglende respekt for loven.

“Jeg har aldrig set et felt med så meget svig og mennesker, der forsøger at arbejde uden om loven,” sagde han.

Top  Ugens nyheder i krypto: Bitcoin ETF tællingen har startet, og Solana og Avalanche topper 2023

Han kritiserede også kendisernes anbefalinger og forsøg på at udnytte reguleringskrybning på tværs af jurisdiktioner.

Han gentog dog endnu en gang, at der ikke er behov for nye regler og lovgivning, da eksisterende love vedtaget af Kongressen allerede beskæftiger sig med disse problemer.

Han nævnte specifikt love vedrørende bekæmpelse af hvidvaskning af penge, sanktioner, værdipapirer og råvarebørser.

Under konferencen svarede Gensler ikke direkte på en kommentar fra moderator vedrørende “medgørlige dommere” i nylige retssager.

Sidste måned afgjorde US Court of Appeals for the District of Columbia Circuit i favør af Grayscale og beordrede SEC til at sætte deres tidligere afvisning af Grayscales ansøgning til side og genåbne gennemgangsprocessen.

Retten afgjorde, at der ikke var nogen begrundelse for, at SEC tillader Bitcoin futures-baserede ETF’er, men nægter spot-Bitcoin ETF’er.

I en separat sag afgjorde en amerikansk domstol til fordel for Ripple i den igangværende retssag, som SEC har anlagt og hævder, at salg af XRP på børser i sig selv ikke udgør en investeringsaftale.

Tidligere på ugen optrådte Gensler foran Senate Banking Committee og gentog sin holdning om, at mange kryptokurver bør være omfattet af agenturets reguleringskompetence.

“Vi har set denne historie før. Det minder om, hvad vi havde i 1920’erne, før føderale værdipapirlove blev indført.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button