AltcoinsKrypto News

Sikkerhedsbrud koster HTX $8 millioner – Justin Sun tilbyder belønning for at få stjålne midler tilbage

Crypto exchange HTX har været udsat for et sikkerhedsbrud i weekenden, der resulterede i tab af kryptoaktiver for $8 millioner. Justin Sun, en aktiv aktionær i HTX, har bekræftet nyheden og forklaret, at hackeren formåede at stjæle 5.000 ETH, svarende til ca. $8 millioner, fra børsen.

Sun forsikrede brugerne om, at tabene er dækket af børsen, og at brugernes indskud stadig er sikre, mens platformen fungerer normalt. Han påpegede også, at de stjålne midler kun udgør en lille del af platformens indtægter.

“$8 millioner udgør en relativt lille sum i forhold til de $3 milliarder værdier, vores brugere har. Det svarer også kun til to ugers indtjening for HTX-platformen,” skrev han. Samtidig har alle midler været sikre, og handelsoperationer har fortsat som sædvanlig. Vi har hurtigt håndteret og løst alle problemer for at genoprette platformen til dens normale tilstand uden forsinkelse.

Sun tilbyder også en dusør på 5% tilbagebetaling for de stjålne midler og muligheden for ansættelse på børsen. Han skrev: “Hvis hackeren returnerer midlerne, vil vi også ansætte dem som sikkerhedskonsulent med hvid hat til HTX.” Han advarede dog om, at hvis hackeren ikke returnerer midlerne inden for de næste syv dage, vil de kontakte retshåndhævelsen.

Ifølge DeFiLlama oplevede HTX (tidligere kendt som Huobi) ca. $10 millioner i udstrømning efter hændelsen. Børsen har stadig $2,73 millioner i kundeindeståender.

Det bemærkes, at hacken gik stort set ubemærket hen, indtil sikkerhedsfirmaet Cyvers Alerts offentliggjorde en tråd om angrebet. Ca. en time senere bekræftede Justin Sun sikkerhedsbruddet.

I mellemtiden har en adresse, der er mærket som en HTX-hot wallet af Nansen, sendt hackeren en række beskeder på både engelsk og forenklet kinesisk mandag morgen. Beskederne informerede om, at børsen havde identificeret hackerens sande identitet og bad dem returnere midlerne til en specifik adresse. Der blev tilbudt en 5% “hvid hat” bonus som en belønning for tilbageleveringen af midlerne, og tilbuddet er gyldigt indtil den 2. oktober 2023.

Top  Vigtig information om køb og salg af kryptovaluta: Risici og anbefalinger

Ikke desto mindre har hændelsen haft moderat indflydelse på Trons native token TRX, som i øjeblikket handles til $0,084921, hvilket stort set er uændret i løbet af den sidste dag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button