BitcoinKrypto News

Social Capitals Chamath Palihapitiya forudser: Bitcoin kunne nå 500.000 dollars og mere

Bitcoin prognosen af ​​Chamath Palihapitiya fra Social Capital

Chamath Palihapitiya, der Grundlægger og CEO af Social Capital, et risikovirksomhed, har forklaret, hvordan Bitcoin i de kommende måneder kunne nå $500,000 eller endda højere prisniveauer. I en podcast forklarede Chamath, at Bitcoin kunne nå dette niveau, baseret på prisudviklingen i de tidligere halveringscykler, hvis lande beslutter at holde det som en solid aktivklasse.

Chamath Palihapitiya forklarer, at Bitcoin kan nå $500,000 og mere

Under All-In Podcasten forklarede Palihapitiya, at efter reduceringen af Bitcoin-minerens belønning med 50%, der generelt er kendt som halvering, har Bitcoin traditionelt haft gevinster, der falder i takt med en stigende institutionalisering af Bitcoin. Han viste et diagram, der viser de gennemsnitlige Bitcoin-gevinster efter halveringscyklerne og en prognose, der forudsiger, at Bitcoin næsten kunne nå $500,000, baseret på tallene nået under kryptokurrencyens tredje halveringscyklus.

Et endnu mere optimistisk mål kan nås, hvis de gennemsnitlige vækstrater for anden og tredje halveringscyklus anvendes til den samme beregning. Dette scenario antyder, at Bitcoin 18 måneder efter denne halvering kunne nå over en million dollars.

Palihapitiya forklarede, at efterspørgslen efter Bitcoin, som beskrevet af den tidligere Xapo-CEO Wences Casares, vil blive drevet af landes vedtagelse af det som et reserveaktiv. Han sagde:

“Der er en stigende antal lande, der vil have en dobbeltvaluta. De vil se på deres lokale valuta og derefter Bitcoin og sige, at begge disse ting er nødvendige.”

Han understregede endvidere, at Bitcoin har mulighed for at “fuldstændigt erstatte” guld og muligvis begynde at blive noget, der har “transaktionsmæssig værdi for hårde aktiver.” Dette, sammen med bekymringer om dollarens devaluering, kunne gøre Bitcoin til en interessant investeringsmulighed, konkluderede Palihapitiya.

Top  Ny prognose: Vil Bitcoin-bullen fortsætte indtil november 2025?

I januar vurderede han, at 2024 vil være året, hvor Bitcoin vil overvinde kløften og blive et mainstream finansielt aktiv.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button