BitcoinKrypto News

Softwareentwickler verliert Passwort für 7002 Bitcoins im Wert von über 227 Millionen Euro

Flere hold arbejder på at dekryptere Bitcoin adgangskoden

Softwareudvikleren Stefan Thomas, der er fra Tyskland, har over 7002 Bitcoins, der er værd mere end 227 millioner euro (opdateret pr. 30.10.2023). Desværre er der et afgørende problem: Han kan ikke få adgang til sin formue, da han har glemt adgangskoden til sin USB-nøgle, hvor Bitcoins er gemt.

Ifølge Stern har Virksomheden Unciphered nu tilbudt ham hjælp. Eksperterne er blevet sikre efter måneders arbejde, at de kan dekryptere den glemte kodeord – men Thomas ønsker ikke deres hjælp.

Flere hold arbejder på at dekryptere Bitcoin adgangskoden

Printmediet Stern rapporterer, at Thomas tidligere havde hyret to andre hold til at løse problemet, og selvom deres succes er ukendt, ønsker han at give dem mere tid.

Ifølge Wired, har Bitcoin-ejeren lovet begge hold en andel af hans potentielle krypto-formue – uanset om de har succes eller ej. I øjeblikket kan han derfor ikke forhandle med nogen andre.

Der er kun to forsøg tilbage for at dekryptere Bitcoin adgangskoden

Indtil videre har han allerede fejlet otte gange i forsøget på at indtaste adgangskoden. Hvis han fejler ti gange, vil Bitcoins være mistet for evigt.

Ifølge Stern fik Stefan Thomas Bitcoins som betaling for en video, han lavede i 2011, da kryptovalutaen stadig var relativt ukendt. Siden da er værdien af ​​Bitcoins steget betydeligt.

Selvom Thomas ser mere afslappet på situationen med det tabte kodeord og siger, at han stadig er velhavende takket være andre kryptovalutaer, kan han muligvis beslutte sig for Unciphereds tilbud, hvis hans hidtil ansatte eksperter ikke gør fremskridt. Beslutningen er stadig uvist, da Thomas tilsyneladende ikke har travlt.

Top  Top krypto vindere i dag på DEXTools: $BIAO, $HEMULE og $XFER

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button