BitcoinKrypto News

Softwarefirma MicroStrategy køber yderligere 12.000 Bitcoin og skyder aktiekursen i vejret – Hvad betyder det for virksomhedens fremtid?

Microstrategy fortsætter med at investere i Bitcoin

Komplet opkøb af Bitcoin

Softwarevirksomheden Microstrategy har igen købt ind i den populære kryptokurrency Bitcoin. På bare to uger, fra den 26. februar til den 10. marts, erhvervede virksomheden 12.000 Bitcoin til en samlet værdi af cirka 821,7 millioner dollars. Den gennemsnitlige købspris var på 68.477 dollars.

Rekordhøje priser for Bitcoin

Bitcoin gjorde det igen og steg til et nyt rekordhøjt niveau på 72.161 dollars på mandag. Med deres seneste køb er Microstrategy allerede i en god position, da deres investeringer allerede har givet afkast.

Finansiering af Bitcoin-køb

De store Bitcoin-køb blev primært finansieret gennem udstedelse af en ny konvertibel obligation, der tilførte virksomheden 781,1 millioner dollars. Derudover blev overskydende kontantbeholdninger brugt til at dække købet.

Over 200.000 Bitcoin i besiddelse

MicroStrategy ejer nu omkring 205.000 Bitcoin, der blev erhvervet til en gennemsnitspris på cirka 33.706 dollars. Dette har resulteret i, at deres Bitcoin-investeringer har mere end fordoblet deres værdi i forhold til deres oprindelige købspris.

Aktien som gearet investering

På grund af den øgede gæld for at finansiere Bitcoin-købene er Microstrategy’s aktie nu blevet en gearet investering i Bitcoin. Ved at bruge fremmedkapital til spekulationen øges risikoen, men også potentialet for større afkast.

Konklusion

Microstrategy fortsætter med at øge deres investering i Bitcoin og har nu Bitcoin-beholdninger til en værdi af over 14 milliarder dollars. Deres beslutning om at satse på kryptokurrencyen ser ud til at være en succes, da Bitcoin fortsætter med at stige i værdi.

Top  Trump's valgløfter får Bitcoin til at stige: Kryptomarkedet eksploderer

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button