Krypto News

Solana: Der wegweisende Aufstieg und die Bedeutung der Verbindung zu FTX

Ethereum er begyndt at vakle, mens Solana støttes af giganter som Visa, og ETF’er er ved at omforme krypto-verdenen. Er Solana den næste konge af blockchains? Og hvilken rolle spiller forbindelsen til FTX? Vi ser nærmere på Solanas hurtige stigning, forholdet til FTX, partnerskaber og investeringsstrømme, der kan forme skæbnen for denne kryptocurrency. Du vil ikke tro, hvad der kommer næste gang!

Bitwise og andre giganter bringer Ethereum-futures-ETF’er i rampelyset

I noget tid har Bitcoin-futures-ETF’er, anført af ProShares Bitcoin Strategy ETF, givet kryptoinvestorer mulighed for at komme ind på denne boomende sektor. Nu begejstrer en ny bølge af Ethereum-futures-ETF’er markedet, som blev lanceret den 2. oktober på Chicago Mercantile Exchange (CME) og midlertidigt fik kryptomarkederne til at stige. Ud over Bitwise Ethereum Strategy ETF blev seks andre Ethereum-futures-ETF’er lanceret på Chicago Mercantile Exchange (CME): ProShares Ether Strategy ETF (EETH), ProShares Bitcoin & Ether Equal Weight Strategy ETF (BETE), Bitcoin & Ether Market Cap Weight Strategy ETF (BETH) og VanEck Ethereum Strategy ETF (EFUT). Imens venter spot Bitcoin-ETF’er fra sværvægtere som BlackRock, Valkyrie og WisdomTree stadig på godkendelse fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Forsinkelserne har dog ikke formindsket optimismen på kryptomarkedet, og lanceringen af Ethereum-futures-ETF’er kunne være en forudindtaget ting til den kommende godkendelse af spot Bitcoin-ETF’er. Disse ETF’er forventes at have vidtrækkende konsekvenser for kryptomarkedet og dermed også for Solana. En forstærkning via ETF’er kunne øge likviditeten og det institutionelle interesse, og det er også muligt med ETF’er til Solana i fremtiden.

Visa og Solana skaber alliance

Partnerskabet mellem det globale betalingsfirma Visa og blockchain-platformen Solana blev annonceret for 4 uger siden. Visa udvider sin betaling med den stabile mønt USDC til Solana blockchainen med det formål at revolutionere grænseoverskridende betalinger. Visa har integreret den stabile mønt USDC i sin infrastruktur og bruger Solana til hurtigere og mere effektive transaktioner. I pilotprojekter har Visa allerede flyttet millioner af USDC mellem sine partnere via blockchain-netværkene fra Solana og Ethereum. Især valget af Solana i stedet for Ethereum er bemærkelsesværdigt, da Solana tilbyder en markant højere transaktionshastighed i forhold til Ethereum. Solana, også kendt for sin høje skalerbarhed, bliver gennem dette partnerskab med Visa en seriøs konkurrent til andre blockchains. Især den stabile mønt USDC kan styrke sin status som en af de førende stabile mønter på markedet gennem dette partnerskab. Solanas kursudvikling kan blive stærkt påvirket af dette partnerskab, da nyheden om samarbejdet allerede har resulteret i en lille stigning i Solanas kurs. Potentialet for en markant stigning i Solanas kurs på grund af øget brug og accept er til stede, da Visa allerede spiller en nøglerolle i den finansielle verden.

Top  Blackrocks Bitcoin-Spot-ETF vokser til 2 milliarder dollars på bare 2 uger

Solana oplever kontinuerlig kapitalindstrømning

Ifølge en rapport fra CoinShares har digitale aktiv

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button