Krypto News

SOLANA: Elliott-Wellen-Analyse und Trading mit Expertenberatung von André Tiedje jetzt verfügbar

Solana SOL/USD – Kursanalyse

Efterfølgende kursanalyse

Analytikeren André Tiedje har udarbejdet en Elliott Wellen analyse af SOL/USD kursen. Ifølge analysen blev der opdaget en færdig Impulswelle 1-2-3-4-5, hvor den 5. bølge blev dannet i underbølgerne 1-2-3-4-5 og dannede en bølge 1 på et højere niveau.

Prognose for kursudviklingen

Ifølge Tiedje er SOLANA i en intakt nedadgående bevægelse, inden for bølge II. Kursopsvingene, der foregår i øjeblikket, forventes at tilhøre bølge (B), men analytikeren påpeger, at købsinteressen endnu ikke er tilstrækkelig til at initiere en ordentlig bølge (B).

Langsigtede mål

Tiedje påpeger, at det vil tage en enorm indsats at nå fra 12 USD til 1212 USD, hvilket ville være et mål på lang sigt.

Konklusion

Analytikeren opfordrer til at give SOLANA tilstrækkelig tid til at udvikle bølgerne 3-4-5, samtidig med at han er opmærksom på Relative Strength Index (RSI) og formationsmetodikken for at se, om der er tegn på relativ svaghed.

Andre tilbud og services

Til sidst præsenteres andre analytikerservices fra André Tiedje, herunder hans Elliott Wellen Trading og ICE Revelator, samt en mulighed for at følge JFD-konto for at opnå rabat på handel med de instrumenter, Tiedje har analyseret.

Konklusion

Artiklen præsenterer en grundig Elliott Wellen analyse af SOL/USD-kursen fra en ekspertanalytiker. Det tilbyder også læsere muligheden for at følge andre tjenester og handelsråd fra analysen.

Top  Japan og BRICS-staterne driver frem XRP som global betalingsalternativ: Kan det konkurrere med SWIFT?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button