AltcoinsKrypto News

Solana oplever stærk vækst inden for DeFi med en stigning på 14% i Total Value Locked

Solana Konkurrerer med Ethereum inden for DeFi og Smart Contracts

Solana har for nylig oplevet en kraftig vækst inden for DeFi og Smart Contracts. Ifølge on-chain data fra Messari har Solana i den seneste måned oplevet en vækst i Total Value Locked (TVL) på 14%, hvilket overgår andre blockchain-platforme.

Solanas stærke vækst i TVL

Selvom det samlede TVL for DeFi-sektoren har været i frit fald siden november 2022, har Solana formået at opretholde en stærk vækst. Denne vækst skyldes primært en stigning i TVL for protokoller baseret på Solana til staking og indtjening.

TVL henviser til den samlede værdi af aktiver, der er deponeret i et decentraliseret finansprotokol. On-chain rapporter viser, at Solana har øget sin TVL med 45 millioner dollars i juli, hvilket svarer til en vækst på 14,4%.

Solanas position i forhold til andre blockchain-platforme

I øjeblikket rangerer Solana som den niende største blockchain-platform i forhold til TVL. Solanas nuværende TVL er på 320,07 millioner dollars, hvilket er en betydelig stigning fra 205,11 millioner dollars tidligere på året.

Selvom Ethereum stadig har den største TVL på 23,3 milliarder dollars, oplevede det en nedgang på 13% i den seneste måned. Binance Smart Chain (BSC) oplevede også en nedgang på 4,6% i TVL, hvilket nu er på 3,3 milliarder dollars.

Solanas prisudvikling

Solanas pris er steget i takt med væksten i TVL og er nået op på 24,75 dollars. Dette afspejler også en prisstigning tidligere i juli, hvor prisen steg fra 18,9 dollars den 1. juli til 27,4 dollars den 16. juli, hvilket resulterede i en markedsomfang på 11,81 milliarder dollars.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaers kursudvikling i dag: Sådan ser det ud nu

På det tidspunkt var Solana sammen med Bitcoin med til at lede opsvinget på kryptomarkedet. Dette øgede også værdien af de samlede aktiver, der var låst i DeFi-protokoller på Solana.

Fremtidige forventninger

Selvom Solana har oplevet en betydelig vækst i TVL i den seneste måned, faldt brugeraktiviteten på platformen mod slutningen af juli. Markedsomfanget af Solana faldt også til 9,7 milliarder dollars, hvilket vidner om kryptomarkedets volatilitet.

På nuværende tidspunkt ligger prisen for Solana på 24,85 dollars og er steget med 14,93% i den seneste måned. Eksperter forudser, at prisen på Solana kan stige til over 30 dollars inden udgangen af året.

Kombinationen af Solanas vækst inden for DeFi og Smart Contracts og dets konkurrencedygtige prisudvikling gør det til en potentiel udfordrer for Ethereum og andre blockchain-platforme på markedet for decentraliseret finans.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button