BitcoinDogecoinEthereumKrypto News

Solana på vej mod nye højder – Er det stadig værd at købe?

Kryptomarkedet er igen i en boomperiode, hvor Bitcoin har nået et nyt all-time high som den førende digitale valuta. Markedet er begyndt at flytte sig mod såkaldte Altcoins, hvor Solana også har nået sit højeste niveau i markedskapitaliseringen siden sin oprettelse. Selvom SOL-kursen var højere i 2021, er den samlede værdiansættelse allerede højere i dag på grund af det større antal mønter. Spørgsmålet er, om det stadig er værd at købe Solana?

Bullish prognoser

Mange eksperter sammenligner gerne Solana med Ethereum, da teknologien bag de to blockchains er forskellig, men formålet er ens. Solana er en yngre blockchain, mens Ethereum snart runder 10 år og halter på visse områder bagefter. Mange analytikere forventer derfor, at Solana i denne bullrun kan nå mindst den værdiansættelse, som Ethereum opnåede i 2021. Dette ville give et kursmål på over 1.200 dollar.

Solana-Økosystem eksploderer
Med stigende transaktionsgebyrer på Ethereum er Solana-økosystemet stærkt i vækst. Succesen med BONK og Dogwifhat, som begge har nået milliardvurderinger, har tiltrukket flere handlende til Solana på grund af de lavere transaktionsomkostninger. Antallet af dagligt aktive wallets i Solana-økosystemet stiger konstant.

Projekter på Solana er også blevet mere succesfulde. Udover BONK og Dogwifhat har Book of Meme (BOME) hurtigt nået en milliardvurdering i markedskapitalisering. Dette viser potentialet i Solana-økosystemet og antyder, at krypto-bullrunnet kun lige er begyndt.

Kan DOGE20 opnå en lignende præstation som BOME?

Mens BOME slår alle rekorder, har DOGE20 kun været tilgængelig i en presale i to dage. Det faktum, at der allerede er solgt tokens for mere end 600.000 dollar, indikerer, at en kurs eksplosion på mere end 1.000 % efter lanceringen er mulig. Analyster forventer, at prisen efter notering på kryptobørserne hurtigt kan stige betydeligt, og at DOGE20 måske endda kan nå milliardvurderingen inspireret af DOGE.

Top  Hvordan sikrer du dine kryptovalutaer efter FTX-Crashen? En guide til krypto-børser og wallets.

Bemærk: Al investering er spekulativ, og din kapital er i fare. Gør din egen forskning, før du investerer. denne artikel er ikke for brug i jurisdiktioner, hvor handel eller investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button