AltcoinsKrypto News

Solana tokens stiger med 3% trods bekymringer om FTX’s planlagte likvidation

Solana oplever en stigning på trods af bekymringer om FTX’s planlagte likvidation af over $1 milliard i SOL tokens

På trods af vedvarende bekymringer om FTX’s planlagte likvidation af over $1 milliard i Solana (SOL) tokens, hvilket svarer til cirka 16% af kryptovalutaens samlede tokenforsyning, er SOL steget mere end 3% torsdag.

Solana, token’en der driver Solana-blockchainen, der muliggør smarte kontrakter på lag 1, handles i øjeblikket til omkring $19 pr. token, næsten 10% op fra tidligere ugeslavpunkter i midten af $17-niveauerne.

En dommer godkendte den konkursramte kryptobørse FTX’s anmodning om at likvidere dens digitale aktiver til en værdi af $3,4 milliarder tidligere på ugen.

Mens panikken over den massive likvidation af SOL tokens har påvirket prisen negativt på det seneste, tyder det nu på, at der er mere besindighed blandt investorerne, da Solana nu er steget næsten 4% for ugen.

Det skyldes, at FTX ikke vil være i stand til at dumpe alle sine Solana tokens på markedet på én gang, hvilket kunne forårsage et stort kursfald.

Størstedelen af FTX’s Solana tokens er i stedet låst indtil tidligst 2028.

Prisprognose – Er Solana (SOL) nedturen overstået?

I lyset af den næsten 10% stigning fra tidligere uges lavpunkter, spekulerer handlere på, om Solana-nedturen nu er ovre.

Solana har været i en nedadgående trend, siden den ramte årets højeste niveau i juli over $31 pr. token.

Siden midten af august er SOL’s pris blevet begrænset af den nedadgående trendlinje og 21-dages glidende gennemsnit.

Top  Russisk banksektor står over for truslen fra en digital rubel, advarer bankforening

Hvis kryptovalutaen er i stand til at bryde disse modstandsniveauer, vil det åbne døren for en genprøvning af 100- og 200-dages glidende gennemsnit omkring $21 samt en vigtig medium-til-langsigtet støtte-vendt-resistenszone omkring $22,0.

Dette kunne betyde, at nedturen i det mindste på kort sigt er ovre.

Alternativer at overveje

Det er altid klogt for kryptoinvestorer at sprede deres risiko, da markedet er uforudsigeligt.

Et godt alternativ til XRP (XRP), som kryptoinvestorer bør overveje, er en ny mønt lanceret af Wall Street Memes, et af internettets største retail investorfællesskaber.

Wall Street Memes, der har over 1 million følgere på forskellige sociale medieplatforme, har traditionelt beskrevet sig selv som “stonks-kongen” (aktier for uindviede), men ønsker også at erobre titlen som “krypto-kongen” med lanceringen af deres eget meme-coin token $WSM.

Forudsalget af $WSM har været en stor succes med over $25 millioner rejst og dusinvis af toneangivende personligheder og analytikere fra kryptobranchen, der bakker op om mønten og forudser stor succes.

Investorer har travlt med at komme med, da forudsalget forventes at slutte om mindre end 14 dage.

Så få del i en mønt, der kunne matche eller endda overgå Pepe Coin, Dogecoin og Shiba Inu.

Køb $WSM [her](link fjernet)

Bemærk: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan risikere at miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button