EthereumKrypto News

Solanas Memecoins: Bonk skyrocket og hvad der er næste

Bonk: Solanas nye Memecoin-success

Bonk er tilbage. Efter en dyb nedtur skød Memecoinen på Solana sidste måned med næsten 2.000 procent. Samlet set er markedsdækningen nu næsten 250 millioner dollars. Bonk er dermed næsten lige så populær som Pepe, den Ethereum-Memecoin, der har fløjet højt de seneste måneder.

Potentiel høj afkast, men ingen reel værdi
Selvom Bonk-rallyet er overstået, behøver folk ikke at fortvivle. Solana-økosystemet har flere Memecoins i porteføljen for at skabe meningsløse penge. Megabonk, Bonk to Earn, Myro eller Fronk. Alle har mærkelige navne, små markedsdækkninger og et løfte: alt eller – sandsynligvis mere – ingenting. Derudover har de typiske advarselslamper. Ingen eller kun latterlige whitepapers (Bonkpaper). Investering sker på eget ansvar og helst kun med små beløb. Dette er bestemt ikke finansiel rådgivning.

Køb på Solana-børsen Jupiter
De fleste af disse Memecoins kan købes på den decentrale Solana-børs Jupiter. Til dette er en Solana Wallet nødvendig, primært Phantom. Og Solana-coins. Det er også værd at bemærke, at man skal have meget stresstolerance. Kun de få udvalgte.

Fortolkning
Artiklen diskuterer den pludselige succes af Bonk, en Memecoin på Solana, som sidste måned steg med næsten 2.000 procent. På trods af den store succes opfordres læserne til at være forsigtige, da denne type investering kan være risikabel og uden reel værdi. Der gives en beskrivelse af andre Memecoins i Solana-økosystemet og nævnes, at de fleste kan købes på den decentrale Solana-børs Jupiter.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Krypto-Phishing: Angel Drainer gruppen plyndrer Ethereum-konti

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button