AltcoinsKrypto News

Soonaverse, Iotabee og TangleSwap danner en stærk alliance for at forbedre IOTA-samfundets adgang til avancerede DeFi-tjenester.

Etablering af en stærk alliance mellem Soonaverse, Iotabee og TangleSwap forbedrer adgangen til avancerede DeFi-tjenester for IOTA-fællesskabet

Med offentliggørelsen af en ny æra inden for IOTAs decentrale finansielle sektor (DeFi) har en banebrydende trio – Soonaverse, Iotabee og TangleSwap – forenet deres tekniske ekspertise. Dette partnerskab sigter mod at give nyt liv til IOTA’s DeFi-landskab ved at kombinere Soonaverse’s modulære platformarkitektur med TangleSwap’s innovative DeFi-toolkit.

## Indtrædelse af TangleSwap i Soonaverse med fem banebrydende DeFi-tjenestemoduler

Collin Brown (@CollinBrownXRP) 26. september 2023

🚀💥 Gør dig klar til at være vidne til DeFi-historie! 🌐 @TangleSwap træder ind i Soonaverse med ikke ét, ikke to, men FEM banebrydende DeFi Service Modules. 🙌

1️⃣ EVM Token Launchpad
2️⃣ Koncentreret Likviditets-DEX
3️⃣ Koncentrerede Smart Farms
4️⃣ NFT Staking
5️⃣ Vote-Escrowed Token… pic.twitter.com/aXco74Awq2

Sætter en ny standard for DeFi-innovation

På samme måde som alliancerne mellem Disney og Pixar eller eBay og PayPal ændrede deres respektive områder, er dette IOTA-centrerede partnerskab et fyrtårn for transformation inden for den decentrale finansielle sektor. Det er en synergi, der manifesterer en konkurrencemæssig fordel, som det er svært at reproducere i et hurtigt udviklende DeFi-landskab.

Alliancen vidnede om TangleSwap’s beslutning om at udstede deres $VOID-token i samarbejde med Soonaverse på IOTA EVM i stedet for det oprindeligt planlagte Shimmer EVM. Det er et strategisk skift, der beriger IOTA-økosystemet med fem service-moduler leveret af TangleSwap og fremhæver integrationen af et ikke-pfændbart token-launchpad. Dette launchpad er en tilflugtssted for projektejere, tokenudstedere, brugere og investorer. Det leverer en robust suite af muligheder for at oprette nye tokens, vælge auktionstyper og sikre markedslikviditet efter auktionen.

Top  Kevin Svenson: Bitcoin kan være på vej mod en ny rekord, hvis den når og holder $31.000-marken

Andre forbedringer inkluderer integrationen af fire andre native Soonaverse-moduler:

  1. Koncentreret likviditets-DEX
  2. Intelligente gårde
  3. NFT-staking
  4. Vote-Escrowed Token Staking

Disse integrationer er planlagt til oktober, efter deres lancering på tangleswap.exchange, og markerer begyndelsen på en ny æra af DeFi-innovation inden for IOTA-fællesskabet.

Kilden til dette partnerskab ligger i en fælles vision – at udvide de tjenester, der tilbydes til fællesskaberne og øge den kollektive værdi for IOTA-fællesskabet. Det er et forsøg på at gå ud over det rudimentære og afsløre unikke konkurrencefordele og fremme skabelsen af overlegne strukturer inden for DeFi-området.

Det handler ikke kun om en løs udveksling af ideer, men om en bundling af ressourcer, der sigter mod at omsætte disse ideer til virkelighed og maksimere potentialet for succes. Med en åben scene for innovativt samarbejde er IOTA DeFi-økosystemet klar til spændende udforskninger, der er katalyseret af samarbejdet mellem Soonaverse, Iotabee og TangleSwap.

Alliancen er ikke bare en flygtig begivenhed, men et væsentligt skridt mod at fremme en kontinuerlig strøm af banebrydende løsninger både inden for detailhandel og virksomhedsområdet inden for IOTA-økosystemet. Gennem dette robuste partnerskab deler trioet ikke kun en pulje af ressourcer, men lægger også fundamentet for monumentale ændringer inden for IOTA’s DeFi-sektor.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button