BitcoinKrypto News

Spekulationen um Teslas Bitcoin-Bestände: Analyse entdeckt interne Transaktionen

I sidste uge flyttede elektriske bilfabrikant Tesla sine beholdninger på 11.509 BTC, hvilket vakte bekymring for en potentiel salgsoffensiv. Dog har Arkham Intelligence analyseret data og konkluderet, at beholdningerne blot blev flyttet internt mellem forskellige wallets, hvilket betyder, at en masse-salg sandsynligvis er afværget.

Bitcoin im Wert von 777 Millionen US-Dollar bewegt

Hvis Elon Musks virksomhed solgte sine beholdninger på kryptobørserne nu, ville de indbringe imponerende 777 millioner amerikanske dollars og sandsynligvis føre til et kursfald. Arkham Intelligence mener dog, at disse interne transaktioner blot er en omfordeling af BTC og at Tesla stadig besidder dem.

Grüne für den Transfer unklar

Med 11.509 BTC har Tesla nu de fjerdestørste beholdninger blandt alle virksomheder. Spørgsmålet om, hvorfor Tesla flyttede disse bitcoins, forbliver ubesvaret. Der er spekulationer om, at Elon Musk muligvis vil bruge dem som sikkerhed for et lån eller muligvis donere dem til Donald Trumps valgkampagnen.

Vielleicht Antworten im Vierteljahresbericht

Mere information om dette vil muligvis blive afsløret i Teslas kvartalsrapport den 23. oktober, hvor de også skal redegøre for deres Bitcoin-beholdninger. Elon Musks rumfartselskab SpaceX ejer også 8.285 Bitcoin til en værdi af 560 millioner dollars.

Fazit

Elon Musk købte bitcoins tilbage i februar 2021 til 1,5 milliarder dollars og har siden solgt en del af dem i juni 2022. Trods disse bevægelser har de ikke haft stor indflydelse på Bitcoin-prisen. Aktuelt handles en BTC til 66.510 dollars. Med en forventet rapport fra Tesla og potentielle årsager til BTC-overførslen forventes der mere klarhed om situationen.

Top  Ekspertprognoser for Bitcoin: Kursen kan stige til over 500.000 dollar

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button